Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
İşte Beyaz Yalan'ın kahramanları!

Demir Güner (Kutsi): Fikret Korel’in genç iş ortağı, güvenilir dostu. Son derece karizmatik, az konuşan, yetenekli bir iş adamı. Demir, sosyetenin bekar, genç hanımlarının da gözdesidir. Mütevazı hayat görüşü ile, Alara’nın şımarık ve gösterişli yaşamına her zaman tepki duyan Demir, Alara Korel’e karşı son derece mesafelidir. Ancak, Alara’nın uyuşturucu kullanımı ile suçlanarak gözaltına alınmasıyla, Demir’in Alara’yla ilgili buzdan kaleleri erimeye başlar. O günden sonra karşısında sanki bambaşka bir Alara vardır. Yeni Alara’nın (Melek) her daim akacak gibi duran buğulu gözleri, daha önce hiç duymadığı masum serzenişleri, sıcak gülümsemesiyle Demir’in ezberini bozmaya başlamıştır

Demir geçmişte yaşadığı bir gönül kırıklığı sonrası, ilk defa bir kadına karşı kendini bu kadar zayıf hissetmektedir.

Alara Korel (Deniz Baysal): Ailesinin geçirdiği kaza sonucu, küçük yaşta annesiz ve babasız kalan Alara, amcası Fikret Korel tarafından büyütülür. Ailesinden kalan yüklü mirasın, amcası ile birlikte tek ortağıdır. Ailesinin kaybından sonra eğitimini uzun yıllar yurt dışımda sürdüren Alara, İstanbul’a kısa süreli geri dönüşlerinde verdiği partiler, fark yaratan stili, pahalı zevkleri ve üst düzey sevgili ve arkadaş tercihleriyle sosyetenin ve magazin dünyasın ilgi odağı olmayı her zaman başarmış jet sosyetenin renkli isimlerinden biridir.  Şımarık, zor beğenen, mutsuz ve kendisinden başkasının yaşamını önemsemeyen, bencil biridir. Alara’nın tüm yaşamı, Fransa da geçirdiği helikopter kazası ile bir anda değişecektir.

Fikret Korel (Ege Aydan): Alara’nın amcası ve Ayka Şirketler Grubu’nun en büyük hissedarı. Zeki ve başarılı bir iş adamı olan Fikret Bey, Demir’e kendi öz çocuklarından daha fazla güvenmektedir. Bu güveni kısa sürede Demir’i Ayka Şirketler Grubu’nda küçük de olsa hisse sahibi olmasına neden olmuştur.

Fikret Bey, Alara’nın anne ve babasının ölümünden sonra onun tüm sorumluluğunu üstlenir. Bir baba gibi kol kanat gerer. Birçok defa Alara için, kendi ailesini ve özellikle karısı Asude’yi karşısına alır. Şefkatli, bir o kadar da otoriterdir. Alara’ya karşı, herkesin dikkatini çeken bir hoş görüye sahiptir.

Oysa Fikret Korel’in çoğu zaman sabır sınırlarını zorlayan Alara’nın taşkınlıklarına katlanmasının altında aslında büyük bir sır yatmaktadır.

Asude Korel (Ebru Aykaç): Fikret Korel’in eşi, Pelin ve Özgür’ün annesi. Alara’nın yengesi olan Asude, hiçbir zaman Alara’dan haz etmemiştir. Kendi doğurmadığı bir çocuğa, eşi Fikret tarafından zorla annelik yaptırılmaya çalışılmış ama Asude, Alara’ya hiçbir zaman kollarını bir anne şefkatiyle açamamış, onu Korel soyadının önünde bir tehdit olarak görmüştür.  Sosyetenin önde gelen isimlerinden olan Asude, yardım derneklerinin de aranan ismidir.

Damla (Özge İnce): Fikret ve Asude’nin ilk çocuğu. Prensesler gibi büyütülür. Herkesin dönüp bakacağı kadar güzel ve gösterişi seven bir kız olan Damla, ağzına gelen ilk cümleyi düşünmeden söyleyebilen biridir. Pahalı zevkler sahibi olan Damla, özellikle araba ve mücevher merakı ile sosyetenin ilgi odağıdır. Demir’in kuzeni Tolga ile nişanlıdır ve nişanlısı deliler gibi kıskanmaktadır.

Berkan Bulut (Özgür): Damla’nın erkek kardeşi. İyi bir eğitim alan Özgür, işletme mühendisliği mezunudur. Yakışıklı ve şeytan tüyü var denecek kadar da çekici, esprili, genç kızların ilgi odağı, Alara’nın deyişiyle “büyümeye dirençli” çocuk ruhludur. Simülasyon araba yarışları ve squash oynamayı seven Özgür, son derece neşeli ve hayata hep pozitif bakan, vicdanlı, kimse için kötülük düşünmeyen biridir.

 

ETİKETLER : ekranella , kutsi , beyaz yalan , show tv
YORUMLAR




DİĞER HABERLER