Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
İşte Benim Stilim’de neler oluyor?

Kemal Doğulu yayında kızlardan helallik isteyerek ağladı.

Reytinglerde istenilen hedefi yakalayamayan İşte Benim Stilim All-Star, altı finalistle 25 Aralık Cuma akşamı erken final yapıyor. Oylama hafta boyunca sürecek ve finalde birinci olan yarışmacı 150.000TL’nin sahibi olacak. Peki finalden sonra ne olacak?

TV8 ve Production House kötü reytinglere rağmen yarışmadan vazgeçmiş değil. All-Star’dan sonra tekrar Survivor’dan feyz alarak “Ünlüler” hamlesi ile bu kez reyting hedeflerini garantilemek niyetindeler.

Geçtiğimiz günlerde  yarışacak ünlü isimler teker teker açıklanmaya başlamışken asıl gelişme jüri masasında yaşandı. Yapımcı, yarışmanın resmi sitesinden bir açıklama yaparak Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu ile yolların ayrıldığını açıkladı. Ayrılık nedeni tam olarak açıklanmazken kulislerde yapımcının Nur Yerlitaş’ın oynadığı reklamlardan %20 pay istemesinin sorun yarattığı ve Nurella’nın programı bıraktığı konuşuldu. Kemal Doğulu cephesinde ise işler biraz daha farklı. Nur Yerlitaş ayrıldıktan sonra jüri masasını güçlendirmek isteyen yapım ekibi Kemal Doğulu ile sözleşme yenilemedi. 21.12.2015 Pazartesi günkü yayında Kemal Doğulu bu kulisleri doğrularcasına sitem dolu sözler sarfetti ve ağlayarak kalbini kırdığı kızlardan helallik istedi.

Bütün bu gelişmelere paralel olarak yeni jüri üyeleri de çok gecikmeden açıklandı. Ünlüler sezonunda jüri masasında oturacak ilk yeni jüri, aslında aynı yapım ekibinin ilk moda programı olan Bugün Ne Giysem’den de hatırlayacağımız Hakan Akkaya. Hakan Akkaya yarışmaya hemen uyum sağlayabilecek tecrübeli bir isim. Zaten Bu Tarz Benim ilk başladığında da Hakan Akkaya’nın neden programda olamadığıyla ilgili bazı tartışmalar yaşanmış, kendisini o zamanki yayıncı Show TV’nin hakkında devam eden davası ile ilgili olarak onaylamadığı konuşulmuştu.

Yarışmaya katılan diğer jüri üyesi ise Neslihan Yargıcı oldu. Siyahların kadını olarak özellikle 90’lı yıllara damgasını vuran ünlü modacı, uzun yıllar televizyonda moda programları hazırladı ve sundu. (En akılda kalanı TRT’de yayımlanan Beni Baştan Yarat sanırım) Ancak jüri olarak nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.

Hakan Akkaya ve Neslihan Yargıcı ile birlikte İvana Sert’in yarışmaya devam edeceğini, Öykü Serter ve Uğurkan Erez’in de yerini koruduğunu hatırlatalım.

Yeni ekibin ilk buluşması ve "Ünlüler" sezonundan ilk kare...

 

Son olarak da belki ilk kez Ekranella’dan öğreneceğiniz ünlüler kadrosunu açıklayalım:

Aslı Zen, Berna Öztürk, Elif Ece Uzun, Esra Balamir, Esra Sönmezer, Gizem Özdilli, Hatice, İnci Pars, Nil Karataş, Pelin Suade, Sevil Uyar, Simge Tertemiz, Tuğçe Özbudak, Yasemin Öztürk, Yeşim Erçetin.

Bu isimlere ek olarak Tuğba Ekinci, Asena gibi başka bazı isimlerle de görüşmelerin devam ettiği söyleniyor.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER