Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
İşte benim Kiralık Aşk hikayem

İLK BAKIŞ, BİR BOŞ GÜLÜŞ, YA GÖZLERİM KANADI BU NASIL İŞ?

Geçen sene bu zamanlardı, işte bu zamanın birkaç gün sonrası gibi. Televizyonda zap yaparken karşımıza çıkan bir fragman, dizinin adı Kiralık Aşk. Yahu Allah aşkına böyle dizi ismi mi olur, satılığı da var mıymış? Ehehehehe Fatmagül’ün Suçu Ne’den beri rezil espri yapılmamıştı ya sanki iyi oldu. O çocuk ne yaaaa, inanılmaz kasıntı bir tip. Kızı da bir yerden tanıyor gibiyim ama nerden. HEH buldum, bir dizi vardı çiftlik gibi bir yerde, orada sinirlenip camı çerçeveyi indirmişti. Kadir Doğulu vardı, sahi o ne oldu?

Yine bir sürü yaz dizisi çıktı. İşte kız kesin bir oyun oynuyor, çocuk da kız da birbirlerine aşık oluyor, bir yerde çocuk mutlaka öğreniyor, sonra da mutlu mesut oluyorlar. Acaba Eylül’e kadar götürür mü kanalı. Yaz günü kim dizi izler ki zaten?

ALLAH DA DEMİŞ Kİ DUR SANA BİR OYUNLAR YAPAYIM

Ben Cuma günü oturacağım televizyonun karşısına, dizi izleyeceğim öyle mi? Neyse denk geldi bari bir bakayım. Bir dakika yaaaaa, bu kız benim arkadaşıma benziyor, inanılmaz şeker. İsmi de? Bu çocuk niye böyle bakıyor ki rabbilalemineuzubismil… Kurban olduğum RTÜK falan yok mu böyle saçmasapan güzellikte bir bakış olamaz, olmamalı! Ne biçim cast yapmış adamlar helal olsun, kimsenin aklına gelmez bunları çift yapmak ama olmuş! Çok gülüyorum ben bu Koriş’e, homofobisi olan insanı Onur Yürüyüşü’ne koşturur. Koşarken de ölsün zaten, zira homofobi neymiş ki. Ay boşver boşver, Neriman inanılmaz şeker. Bayılıyorum kadına, herkesi parmağında oynatıyor da kimse gıkını çıkaramıyor. Ahan da hanimiş benim mahalle tayfam, hanimiş benim çekirdek çitleyenlerim! Ay benim mi, yok be şimdi hoşuma gitti iki-üç haftadır bakıyorum öyle müptelası değilim. Ama hala çözemedim, bu Nihan mı, Nihal mi onun gözler mavi mi yeşil mi? İso’nun ses tonu niye bu kadar tövbeli estağfurulahlı? Serdar böyle şereflesslık yapmayı nerden öğrendi? Neyse yine en iyi Sinan zaten…

ALLAH SONRA BİR DE DEMİŞ Kİ HEADSHOT

Canım başka zaman buluşuruz, anlayışlı ol ya. Yok yahu canım istemiyor, bugün canım dışarı çıkmak istemiyor, neyini anlatamadım. Oturucam televizyon keyfi yapıcam. Evet cuma cuma oturucam. Evet ömür bükücüm yaz gecesi oturucam. Her hafta daha da güzel olmayıversin, her hafta daha da çok, diziyi çıktı alıp yutmak, içime sokmak gelmesin ne yapayım. Acayip bir şeyler oldu, inanılır gibi değil. Gün içinde ara ara aklıma geliyor bir sahne, açıp izliyorum. Bir müzik dinlerken kafamda klibini çekiyorum. Bu yaştan sonra dizi fanı mı oluyorum, yok yeaaaaaa ben zaten öylesine izliyorum. Ya da her cumamı ve sonraki günlerde de kritiğini yapmak üzere tüm haftamı bununla geçiriyorum. N’oluyor ya?

1 2
Pelin Arslan
07/06/2016 10:32
YORUMLAR




DİĞER HABERLER