Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
İş Bankası Maximum Kart’tan 7 TL’ye sinema izleme keyfi

İş Bankası Maximum Kart, Cinemaximum’larda hafta sonu dahil her gün tüm filmlerin ilk seansını 7 TL’ye izleme fırsatı sunuyor.

Alışveriş ve acil nakit ihtiyaçlarının karşılanmasının yanı sıra ayrıcalık sağlayan değer önerileri ile müşterilerinin sosyal hayatlarında da yanında olan İş Bankası Maximum Kart, sinemaya yönelik bugüne kadar yürüttüğü kampanyaları bir üst boyuta taşıdı ve sinema eğlencesini tüm İş Bankası Maximum Kart sahipleri için sürekli olarak ayrıcalıklı hale getirdi.  Kredi kartı sektöründe bir ilk olarak İş Bankası tarafından sunulan bu yeni hizmet ile tüm Maximum özellikli İş Bankası kredi kartı sahipleri, herhangi bir Cinemaximum lokasyonunda hafta sonu dahil haftanın herhangi bir günü ilk seansta sadece 7 TL’ye film izleme imkanı bulacak.  

Müzekart hizmetinden sonra sinema keyfini de müşterilerine ayrıcalıklı olarak sunduklarını belirten Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, Maximum Kart’ı bir alışveriş kartının ötesine taşımak ve kültür-sanat, eğlence tarafında da müşterilerin hayatlarının bir parçası olmak adına çalıştıklarını vurguladı.  

Maximum Kart müşterilerini her zaman ayrıcalıklı hissettirmek adına çalışıyoruz

Sinema sektöründe faaliyet gösteren Mars Cinema Group ile 2012 yılında bir araya geldiklerini hatırlatan Sezen, Grubun sinema sektörünü tüm Türkiye’ye yayma ve sinema eğlencesini teknolojik yeniliklerle daha kaliteli yapma yönündeki stratejisinin bu işbirliğindeki en büyük etkenlerden biri olduğunu belirtti. İş Bankası olarak olağan bankacılık faaliyetlerini yürütürken, esasen hep toplumun ortak menfaatlerini, sosyal faydayı, ülkeye hizmet etmeyi öncelikli hedef olarak gördüklerinin altını çizen Sezen, şunları kaydetti: “Bankamız ile Mars Cinema Group arasında Cinemaximum işbirliği kapsamında yürüttüğümüz kampanyalar, etkinlikler, film bazında yaptığımız sponsorluklar ile daha fazla izleyici kitlesini sinemalara kazandırarak toplumsal gelişime de katkı sağladık. Cinemaximum’lar bizim için bir markalama çalışmasından öte, gişesinden büfelerine fuaye alanlarından web sitesine kadar her alanında sinema izleyicisine ve müşterilerimize fayda sağlamak üzere nüfuz ettiğimiz bir hizmet platformudur. Türkiye’nin en büyük sinema zincirini oluşturan bu hizmet platformunda Maximum Kart müşterilerini her zaman ayrıcalıklı hissettirmek adına çalışıyor, hizmetlerimizi bu yönde zenginleştiriyoruz. Yeni lanse ettiğimiz ve Maximum Seans olarak adlandırdığımız hizmetimizde İş Bankası Maximum Kart sahipleri tüm Cinemaximum’larda hafta sonu dahil haftanın her günü ilk seansta 7 TL’ye film izlemenin ayrıcalığına sahip oluyor.”

YORUMLAR




DİĞER HABERLER