Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
İlişki Durumu: Karışık yine zirvede!

Show TV’nin yaz ekranına damgasını vuran projelerden “İlişki Durumu: Karışık, zirveyi kimseye bırakmıyor. Her bölümüyle seyircisinin büyük beğenisini toplayan "İlişki Durumu: Karışık"; dün akşam yayınlanan bölümüyle de tüm kategorilerde izlenme rekorlarını kırarak, birinciliği göğüsledi.

Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi olan  İlişki Durumu: Karışık”ta, neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmayacak. Başrollerinde; Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece’nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.

ZİRVEYE YERLEŞTİ!

Yayınlandığı ilk gün itibariyle herkesi ekran başına kilitleyen İlişki Durumu: Karışık, reyting sıralamasında bu hafta da zirveye oturdu. “İlişki Durumu: Karışık”, Total’de 2.98 izlenme oranı (rating), 15.25 izlenme payı (share) ile, AB’de ise 1.56 izlenme oranı (rating), 12.25 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi.  

YORUMLAR




DİĞER HABERLER