Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
İlişki Durumu: Karışık Cumartesi'nin galibi!

Show TV’nin yaz ekranına damgasını vuran projelerden “İlişki Durumu: Karışık, seyircisini yine ekran başına kilitledi. Beşinci bölümüyle de herkesin beğenisini toplayan “İlişki Durumu: Karışık”, tüm kategorilerde izlenme rekorlarını kırarak, birinciliği göğüsledi.

Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi olan  İlişki Durumu : Karışık”ta, neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmayacak.Başrollerinde; Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece’nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.

ZİRVEYE YERLEŞTİ!

Yayınlandığı ilk gün itibariyle herkesi ekran başına kilitleyen İlişki Durumu: Karışık, reyting sıralamasında bu hafta da zirveye oturdu. İlişki Durumu: Karışık”, Total’de 4.05 izlenme oranı (rating), 17.63 izlenme payı (share) ile, AB’de ise 4.38 izlenme oranı (rating), 20.79 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi.  

Reyting listesinin tamamına buradan bakabilirsiniz.

1 2 3 4 5 6 7 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER