Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
How I Met Your Mother maratonu var!

 

En İyi Komedi ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dahil 10 Emmy ödülüne sahip, efsaneleşmiş ve dilimize yeni sözcükler kazandırmış en iyi komedi dizilerinden biri olan How I Met Your Mother ilk bölümünden son bölümüne, tüm bölüm tekrarlarıyla ekranda. Bu uzun maraton 4 Kasım Çarşamba, 19.15’te Foxlife’ta başladı. Her bölüm başında, 2030 yılından izleyicilere seslenen Ted Mosby, çocuklarına anneleri ile nasıl tanıştığının hikayesini anlatıyor.

Hiç durmadan gerçek aşkı arayan Ted’in, dizi boyunca onu hiç yalnız bırakmayan üniversiteden en yakın arkadaşı Marshall ve sevgilisi Lilly’nin bitmek tükenmek bilmeyen hikayeleri izleyicilerin kalbinde taht kuruyor. Dizinin ve televizyon tarihinin efsane karakterlerinden biri olan, sadece takım elbise giyen ve kendi kuralları ile yaşayan çapkın Barney Stinson ve Ted’in ilk başlarda aşık olduğu, sonraysa arkadaş grubuna dahil olan güçlü karakter Robin’in en ilginç maceraları da bu maratonla arka arkaya Foxlife’ta.

Ekranella yazarı Aras Bayram ve Mehmet Dinler köşe yazılarında How I Met Your Mother‘dan bahsetmişlerdi. Kısacası, biz Ekranella olarak severiz HIMYM’ı, izlemeyene öneririz.



YORUMLAR




DİĞER HABERLER