Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
House of Lies yeni sezonuyla başlıyor!

House of Lies’taki rolüyle 2 Emmy adaylığı, 1 Altın Küre ödülü alan ve Oscar adaylığı bulunan başarılı oyuncu Don Cheadle ve Veronica Mars’ın yıldızı Kristen Bell’in başrollerinde olduğu House of Lies’ta bu sezon da heyecan dorukta! 3. sezon 22 Şubat Pazar 23.00’ten itibaren iki bölümü art arda FOXLIFE’ta…

Şık kıyafetli, hazır cevap ve ikna kabiliyeti yüksek bir kurumsal iletişim danışmanlığı ekibinin maceralarını konu alan dizide, Marty, Jeannie, Doug ve Clyde’dan oluşan ekibin müşterilerini ikna edebilmek adına yapamayacakları şey yok gibi. Bir servet karşılığında sağladıkları birinci sınıf hizmet müşterilerin gözünü kamaştırmaya yetiyor. Gerçekleri saptırarak, rakamlarla oynayarak ve profesyonel jargonu çok iyi kullanarak müşterileri etkilemeye çalışan ekip her zaman büyük oynuyor.

3. sezon Marty’nin kendi firmasını açması kararı vermesiyle herşeyin üstesinden gelebileceklerini düşünen ekibin dağılmasıyla başlıyor. Ancak, Marty yeni müşteri bağlamakla meşgulken, eski akıl danışmanı Jeannie ise eski ekip arkadaşının yokluğunda büyük adımlar atma peşinde. Her şeyin alt-üst olmasıyla birlikte herkesin kimin başa geçeceğini merak ediyor. İlk bölümde, Marty ve ekip arkadaşı organik bir süpermarketin CEO’sunun peşine düşer. Jeannie Doug’ın sürekli “eski ekiple” ilgili anıları yadetmesine dayanmaya çalışırken, bir yandan da Galweather Stearn’daki yeni iş arkadaşlarından şikayet eder. Aynı zamanda, Clyde beklediğinden de kötü bir patron çıkan Monica için çalıştığı yeni görevinde oldukça zorlanır.

1 2 3 >
ETİKETLER : House of lies , foxlife , haber
YORUMLAR




DİĞER HABERLER