Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Homeland 5. sezonu ile FOXCRİME'da

8 Emmy ödüllü dizi Homeland, heyecanla beklenen 5. sezonuyla Amerika yayınıyla aynı anda FOXCRIME ekranlarına yerini alıyor. Dizideki rolüyle Emmy ve Altın Küre ödülüne layık görülen başarılı oyuncu Claire Danes, Mandy Patinkin ve Rupret Friend’in başrolünde olduğu Homeland, 5. sezonunun ilk bölümüyle 5 Ekim Pazartesi günü 07.30’da, tekrarı ise 20.45’te FOXCRIME’da izleyicilerle buluşuyor.

Yayınlandığı günden beri izlenme rekorları kıran ödüllü CIA draması Homeland, 5. sezonuyla geniş izleyici kitlesini FOXCRIME ekranları başına toplamaya devam ediyor. Son sezonda Quinn güvenli bir şekilde geri dönmüştü, Dar Adal ise Haqqani ile bir anlaşma yaparak Afganistan’ın Taliban tarafından tamamen işgal edilmesinde rol oynamıştı, ailesiyle ilgili sırlar birer birer açığa çıkan Carrie’yi yeni sezonda daha heyecanlı maceralar bekliyor.

Homeland, 5. sezonuyla Amerika yayını ile aynı anda, 5 Ekim’den itibaren her Pazartesi günü 07.30’da, 20.45’te ise tekrarlarıyla FOXCRIME ekranlarında yerini alıyor.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER