Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Günlük dizi tadında ‘Kısmetse Olur’

Haydi inşallah.

Kısmetse Olur’da olaylar ardı ardına. Geçen hafta gelen gelin adayı Nur’la Emre’nin arasındaki yakınlaşma Melis’ten başka herkesi mutlu ederken, bu hafta elenen Duygu oldu, ama asıl mevzu Duygu’nun elenmesinden ziyade eve giren Fatma. Fatma, bildiğiniz gibi damat adayı Serhan’ın gerçek hayattaki eski sevgilisi. Serhan’ın bütün o aşırı maço tavırlarının altında kuş gibi titreyen kırık bir kalp yatıyormuş meğerse, sebebi de Fatma’ymış. Fatma’yı unutma hayaliyle Kısmetse Olur’a gelmiş, ama başaramamış. Bunu gözyaşları içinde itiraf etmesinden Fatma da ona bir şans daha vermek için yarışmaya katılmaya karar vermiş. Yıldız Tilbe şarkıları eşliğinde kavuştular çok şükür.

Bizi kandıramadın.

Reality show’lardaki insanlara ‘Ayy bunlar cast, gerçek değil’ diyenler, David Copperfield’ın şovunun sırlarını çıkışta gazetecilere anlatan Atilla Taş kadar sevimsizdir bana kalırsa. Tabii şimdiki gençler Atilla Taş’ı çılgın bir muhalif olarak bildikleri için, bu harika hikaye tarihin tozlu sayfalarında yerini aldı. Ben de bunu yapmak niyetinde değilim, ama Fatma’nın da Serhan’ın peşinden eve girmesi artık hikayeyi biraz zorlamak olmadı mı? Tabii ben bu programı Affet Beni tadında minik günlük bir dizi olarak izliyorum, problem değil ama yine de ismimize biraz bağlı mı kalsak acaba sayın ekip? Hani hafif bir gerçeklik havası katmaya mı çalışsak?

Topuklu Efe strikes back.

Eve giren sadece Fatma olmadı, Adnan ve Ceyda da eve geri döndü. Serhan uğrunda ağlamaktan boğulmuş, kendisini nedense ısrarla ne demek olduğunu bilmediğimiz Topuklu Efe ilan etmiş ve bir de maalesef Serhan ile bir ayrılık yaşadığına inanan Ceyda’nın, tam da Serhan’ın eski sevgilisinin eve girdiği hafta dönmesi pek tatlı oldu. Elendiği sırada Adnan’la bir takım yakınlaşmaları vardı, belki eve bu girişlerinde devam ederler. Ceyda saçını kestirmesin bir daha bence bir de.

Pardon, bakar mısınız?

Nur ve Emre yakınlaşmasına gelmek isterim biraz da. Emre’nin Dani ile olacağı yönündeki spekülasyonları haklı çıkarma yönünde yoğun bir çabayla, Dani ve Gürkan bu eleme gecesinde sıklıkla kavga ettiler. Öte yandan Emre’nin ödülünü yeni gelen adayı Nur’la paylaşması gerçeği vardı bir de. Dans bile ettiler romantizm patlaması yaşayan Eser ve Cansel çiftinin yanında o may gad demit. Nur’la Emre yakışıyorlar bence, ama yine de sonunda Dani ile olacağı fikirlerine hak vermiyor da değilim. Yalnız Dani’nin eleme gecesindeki saçını yapan insanın kendisine ufaktan bir kastı olduğunu düşünüyorum, kızın mutluluğunda gözleri mi var acaba? Bir de ayağı takıldı düştü Gürkan’la kavga ettikten sonra, nazar var okutmak lazım Gelinler Evi’ni.

Bu hafta gelsin Serhan- Fatma romantizmi, gitsin Emre-Nur yakınlaşmaları. Adnan’la Ceyda da birbirlerine yürüyeceklerse tadından yenmez. Ama Nur’la Adnan sanki daha hoş olmazlar mı? Bilemiyorum, kafam çok karışık. İzleyelim, görelim.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER