Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Güneş'in Kızları 18 Haziran Perşembe akşamı başlıyor!

Kanal D’nin, yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Celen’in yaptığı,    senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur’un kaleme aldığı oyuncu kadrosunda; Emre Kınay, Evrim  Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda’nın yer aldığı, Tanıtımları ilgi ile izlenen ve merakla beklenen yeni dizisi “Güneşin Kızları” nın yayın tarihi belli oldu.

Güneş, kızları ve Mertoğlu ailesinin değişen hayatlarını konu alan dizi,18 Haziran Perşembe akşamı birinci bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Çekimleri İzmir’de başlayan ve İstanbul’da devam eden dizi, tecrübeli oyuncuların yanı sıra ekranlara yeni merhaba diyen oyuncuları da bünyesinde barındırıyor.

Gerek internet gerekse sosyal medyada daha şimdiden merak uyandıran dizi ““Güneşin Kızları”nın genel hikayesi şöyle;

Güneş, beyaz atlı prensini, 35 yaşında, 3 kız çocuğunu büyüttükten ve aşktan tamamen umudunu kestikten sonra bulur. İstanbullu işadamı Haluk Mertoğlu’nun evlilik teklifini kabul ettiğinde Güneş ve birbirinden bela kızları, Mertoğlu ailesinin yaşantısının ortasına bomba gibi düşer. Yeni hayatlarından hepsinin dilekleri ve beklentileri farklıdır ancak; Mertoğlu Ailesinin hayatı göründüğü kadar kusursuz değildir. Güneş ve kızlarının gelişiyle geçmişin sırları bir bir ortaya dökülmeye başlayacaktır.

1 2 3 4 5 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER