Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Gönül İşleri'nden beş yıllık final!

Yapımını TMC’nin yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği Star TV’nin sevilen dizisi Gönül İşleri, bu Pazar yayınlanacak olan final bölümüyle ekranlara veda edecek.

Başrollerinde Bennu Yıldırımlar, Selma Ergeç, Sinem Kobal ve Timuçin Esen’in yanı sıra, Can Yaman, Sezai Aydın, Nevra Serezli, Zerrin Nişancılar, Kaan Yılmaz, Pamir Pekin gibi pek çok başarılı oyuncunun bir araya geldiği, senaryosunu Başka Şeyler ve Meryem Gültabak’ın yazdığı, Genel yönetmenliğini Türkan Derya, yönetmenliğini ise Murat Aksu ve Ulaş Cihan Şimşek’in yaptığı Gönül İşleri dizisi, bu hafta final bölümüyle ekrana gelecek.

"Baldızlar ve enişteler"

Servet ve Yılmaz, Saadet ve Kemal, Sevda ve Bedir’in hikayeleri mutlu sona doğru ilerliyor. Gönül İşleri izleyicileri dizinin final bölümünde bugüne kadar olduğu gibi içlerini ısıtacak sahneler izleyecek.

“Beş yılda neler değişti?”

Beş yıl sonrasına giden Üstün ailesinin gelecekteki hallerini izleyiciye aktaracak olan  Gönül İşleri dizisi final bölümüyle , yine heyecan ve kahkahayı elden bırakmayacak.  Servet, Saadet ve Sevda’nın beş yıl içerisinde yaşadıkları değişim izleyiciyi şaşırtacak.

1 2 3 4 >
ETİKETLER : gönül işleri , haber , ekranella
YORUMLAR




DİĞER HABERLER