Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
'Göç Zamanı' oyuncuları ilk bölümü birlikte izledi

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini Veli Çelik’in üstlendiği, başrollerinde Vahide Perçin, Talat Bulut ve Tilbe Saran’ın yer aldığı Göç Zamanı dizisinin oyuncuları ilk bölümü birlikte izlediler. Önceki gece Zorlu Center’da yapılan özel gösterimde oyuncular basının sorularını yanıtladılar.

Vahide Perçin:
“Böyle bir kadro ile çalıştığım için çok mutluyum öncelikle canım arkadaşım Veli Çelik’e çok teşekkür ederim çok çabaladı bugüne getirmek için o kadar uğraştı ki benim isteklerimi de hiçbir zaman göz ardı etmedi ne yaptıysa gerçekten o yaptı dedi.”

Veli Çelik:
“Türkiye’nin en üst düzey oyunculuk seviyesindeki aktrist ve aktörlerle çalışıyorum çok şanslıyım dedi.”

Cansu Tosun:
“Ben dizide Zümrüt karakterini canlandırıyorum Vahide hanımın kızı rolündeyim. Zümrüt hayallerinin peşinden koşan tüm gücü annesinden alan onun gibi olmak isteyen kaderine küsmeyen bir kızı canlandırıyorum. Umarım izleyen herkes o gücü yakalar kendisinde ve hayallerinin peşinden koşar dedi.”

Tilbe Saran:
“Dizinin kötü karakteriyim Veli beyle çok uzun zamanda bir şey yapmak istedik bir türlü denk gelmemişti bu proje bizi buluşturdu bu ekiple birlikte olmaktan çok mutluyum bence Türkiye için umut dolu bir hikaye olur diye umuyorum. Cansu’nun dediği gibi en kötü şartlarda bile seçme sansımız olduğunu altını çizen bize hatırlatan umut pompalayan her türlü karanlığın ardından aydınlığın olabileceğini hatırlatan bir proje oldu.”

YORUMLAR




DİĞER HABERLER