Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
‘Gilmore Girls’ü beklerken

Gilmore Girls’ün yeniden çekileceğini duyduğumdan beri aşırı heyecanlıyım, litreler dolusu kahve tüketerek kendimi yeni bölümlere hazırlıyorum. Hele ki burada okuduğum 5 Maddede Yeni Gilmore Girls haberinden sonra heyecanım daha da arttı. Bir kere, diziyi yine Palladinolar hazırlayacak, son sezonlarda eksikliklerini ne kadar hissettiğimizi düşününce bunun değeri çok açıktır sanırım.

Sonra, her bölüm bir mevsimde geçecekmiş, buna ne kadar sevindiğimi anlatamam çünkü Stars Hollow her mevsim ayrı güzeldir, her mevsim ayrı ayrı izlemek gerekir. Her mevsimin kendi karnavalı, kutlaması vardır. Kışın en güzel buzdan heykeller yarışması düzenlenir ve Lorelai ile Rory yarışmaya kardan Björk ile katılır, Paskalya’da kasabanın her yerine yumurta saklarlar bulamadıklarında çürüyüp kokusu her yeri sarar, baharda saman balyalarından dev bir labirent haline gelir Stars Hollow. Eğlence bitmez, kutlama bitmez.

Palladinolar sayesinde, efsane referanslar dizisidir Gilmore Girls. Rory’nin Chilton mezuniyet konuşmasında dediği gibi, Lorelai Rory’ye Jane Austen’dan Eudora Welty’ye, Patti Smith’e kadar uzanan rol modelleri gösterdikçe, Rory evde pijamaları ile otururken Christiane Amanpour Dragon Fly Inn’e geldi diye onu arayıp çağırdıkça, Cuma gecesi randevularında Luke ve Dean’e Pippi Longstocking izlettikçe bizlere de gün doğar, hangi birine bakacağımızı şaşırırız. Anne kızın o süper harika hızlı konuşmaları arasında anlayabildiğimiz ne varsa aklımıza kazırız.

1 2
Zeynep Gönenli
01/02/2016 11:15
YORUMLAR




DİĞER HABERLER