Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Game of Thrones Podcast | 6x06

Podcast'in başında ilan-ı aşk var. Bir de Ankara simidi ve İzmir gereği. En önemli kısmı orası bence. Gerisini dinlemeseniz de olur. Gerçi oralar da eğlenceli ama kimseyi de zorla tutmuyoruz canım.

Bran'ın gördüğü imgeler neler? Tek tek bakmadık canım, hep kopya çektik. Zaten pek orijinal fikrimiz yok, sağdan soldan ne duyuyorsak.

Evre baya kilo vermiş, ben kameradan gördüm oradan biliyorum. Evre bize diyetini anlatıyor, kilo vermek isteyenler ekran başına. Yani hoparlör başına. 

Randall Taryl casting'ini çok beğenmişiz. Gereğinden fazla Randall Tarly konuşuyoruz. Randall Tarly ne yemekten hoşlanır, vücudunun nerlerinde ben var, hayatımızdaki önemi nedir vs. Randall Tarly Hakkında Her Şey.

Arya, Bran veya Sam'le karşılaşır mı, karşılaşırsa niye karşılaşır. Bana böyle şeyler soruyorlar. Ben zaten kimseyi doğru düzgün duymuyorum bir de ters köşe sorular geliyor. Çok zor durumdayım a dostlar.

Burak, çok önemli Game of Thrones teorilerinden birini dillendiriyor. Onu da söylemeyeyim artık açın dinleyin canım.

Derya, Tommen nefretini kusuyor, ben Derya'yı hiç bu kadar sinirli görmemiştim. Tombik mi diyor, kolpa mı diyor, mal mı uyuz mu öyle bir şey. Duymuyorum diyorum üstüme gelmeyin.

Tabii ki Evre'nin meme geometrisini anlatmasıyla bitiriyoruz. Yani tam orada bitmiyor aslında ama sonunda ne konuştuğumuzu hatırlamıyorum. İyi dinlemeler.

 

 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER