Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Game of Thrones konserleri!

Peki siz de istisnasız her Game of Thrones bölümünün jeneriğini sonuna kadar izleyip, müziğiyle kendine geçenlerden misiniz? Öyleyseniz, iki yıldır hazırlanan bu projeyi kaçırmak istemezsiniz, o halde pamuk eller cebe, konsere gidiyoruz (hadi inşallah). 

Şubat ayından başlayarak 28 şehiri kapsayacak devasa bir turne düzenleniyor Game of Thrones müziklerini icra etmek üzere. Toronto ve Montreal dışındaki şehirlerin hepsi ABD'de. Besteci Ramin Djawadi 80 kişilik bir orkestra ve koroyu 360 derecelik bir sahne üzerinde yönetecek, konser sırasında dev ekranlardan diziyle ilgili görüntüler yayınlanacak, müzisyenler dışında üç boyutlu görüntülerle sahneye çıkacak pek çok kişi olacak. Djawadi, "Çok özel bir konser olması için çok çalıştık," diyor. "Konser arenasına girdiğinizde kendinizi Westeros'da hissedeceksiniz."

Konser haberi pazartesi günü Los Angeles'da düzenlenen bir hayranlar toplantısında verildi. Bran Stark'ı oynayan Isaac Hempstead Wright, besteci Ramin Djawadi ile bir soru cevap seansı yaptı, ardından 32 kişilik bir orkestranın mini konseri izlendi. Konser fikri, yapımcıların kendi aralarındaki "Şu jenerik müziğini canlı dinlesek," konuşmaları sırasında çıkmış. Bu arada Djawadi, Wright'ın çok iyi bir piyanist olduğunu, onu da orkestraya katılmak için ikna etmeye çalıştığını belirtiyor. 

Konsere gideriz, gitmeyiz, ayrı. Game of Thrones'u unutulmaz kılan unsurlar arasında yer alan müziğinin kendine özel bir alan yaratması şahane.  

Turne 15 Şubat 2017'de Kansas City'de başlayacak, 2 Nisan'a kadar çeşitli şehirlerde devam edecek. 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER