Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Game of Thrones'a 12 Yeni Karakter

Game of Thrones'daki karakter fazlalığından kafanız mı karışıyor? Bekleyin, daha da karışacak. İnternete sızan yeni rollerde geçtiğimiz sezonların aksine karakterlerin isimleri bu kez belirtilmemiş. Oyuncu arayışları başladı bile. Bir bakalım ne tür yeni karakterlerle tanışacağız:

1- Korsan, 40'lı ya da 50'li yaşlarında bir erkek. Tüm denizleri terörize etmiş kötü şöhretli bir korsan. Kurnaz, gaddar, birazcık da deli

Tahmin: Kitapta oldukça önemli rollere sahip Theon'un amcalarından muhtemelen en çok ilgi çekeni olan Euron Greyjoy olması ihtimali yüksek. Bir ihtimal Victarion Greyjoy da olabilir.

Kitaptaki en önemli karakterlerden Euron Greyjoy'u Mads Mikkelsen'in oynaması için Game of Thrones fanları yıllardır bastırıyor.

2- Baba. 50'li ya da 60'lı yaşlarında bir erkek. Westeros tarihinin en büyük askerlerinden, Espri anlayışı olmayan, kurallara aşırı derecede bağlı, haşin ve korkutucu. Hem evinde hem savaş alanında disiplin arzulayan bir komutan. Ana karakterlerin birinin hikyaesinde önemli yer teşkil edecek.

Tahmin: Kuşkusuz Samwell Tarly'nin psikopat babası Randall Tarly. Şahane karakter.

3- Anne: 50'lerinde. Tatlı tombul ve sevecen bir kadın. Oğullarından birini çok seviyor ancak oğlu bu sevgisini kullanıyor

4- Kız Kardeş: 20'li yaşlarının başında. Gösterişsiz, kibar ve arkadaş canlısı bir kadın.

5- Erkek Kardeş: 20'li yaşlarının ortalarında. Atletik, iyi avlanıyor, kılıcını çok iyi kullanıyor. Çok zeki değil ancak babasının en sevdiği çocuğu

Tahmin: Muhtemelen Tarly ailesinin geri kalan kısmı: Sam'in annesi ve kardeşleri. Yeni bir aile dramasına hazır olun.

6- Rahip. 40'larında ya da 50'lerinde. Askerliği bıraktıktan sonra dini bulmuş aksi bir adam. An itibariyle kırsal yerleşim yerlerinde fakir halk için gönüllü din adamlığı yapıyor. Birçok savaş atlatmış saygı duyulası bir karakter.

Tahmin: Muhtemelen Septon Meribald ancak kitaptaki gibi bir rolü olacağını sanmıyorum. Tahminim High Sparrow hikayesiyle bağlanabileceği yönünde.

7- Başaktris. 40'lı yaşlarının başlarında, gezici tiyatro kumpanyasıyla dolaşan zarif bir hanım. Eğlenceli, karizmatik, ronla arasını iyi tutan bir oyuncu

8- Rahibe. 20'lerinin ortalarında ya da 30'larının başlarında. Güzel, yoğunluklu ve çekici bir kadın

9- Acımasız Dövüşçü. 30'larında ya da 40'larında uzun boylu güçlü fiziğe sahip bir erkek. Karışık etnikli olması gerekiyor.

Tahmin: Çok fazla fikrim yok açıkçası. Rahibenin tanımı Septa Lemore'a uyuyor ama dizi pek de Young Griff hikayesine girmeyecek gibi duruyor. Ama Meereen'de karşımıza çıkarlar diye tahmin ediyorum.

10- İri bir çocuk. 10-12 yaşlarında, erkek ancak 7-8 yaşında birini oynayacak. yaşına göre fazla iri görünen zeki bir çocuk. Uzun boylu ancak şişman değil. Sadece bir kere görünecek.

11- 12 yaşında bir çocuk. Kahverengi saçlı ve mavi gözlü. Kuzey aksanına sahip olmak zorunda. Tahta bir kılıçla dövüşecek. Rolün uzunluğu belirsiz.

12- 7 yaşında bir çocuk. Koyu kahverengi saçlı, dar surat yapısına sahip, o da tahta bir kılıçla dövüşecek. Rolün uzunluğu yine belirsiz.

Tahmin: 5. kitabın en dikkat çekici yerlerinden birinde Bran, babası ve babasının kardeşlerini görüyordu küçüklüklerinde dövüşürken. Muhtemelen o sahne. 12 yaşındaki çocuğun cinsiyeti belirtilmemiş, dolayısıyla Lyanna olabilir. 7 yaşındaki çocuğun tarifi ise Ned Stark'a uyuyor.

Hepsini öğrenmemize sadece 10 ay var. 

Kaynak: watchersonthewall.com

YORUMLAR




DİĞER HABERLER