Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Friends'i bir de bu gözle izleyin

@strnks adlı Twitter kullanıcısının paylaştığı ve son günlerde Time’dan Entertainment Weekly’e birçok mecrada yayınlanan alternatif Friends finalini sizlerle buluşturuyoruz. Dikkat, o gördüğünüzde sizi mutlu eden Friends introsuna bir daha aynı gözlerle bakamayabilirsiniz.

Friends’i, bütün olan bitenin Central Perk’in camından bakan evsiz Phoebe’nin kafası iyiyken kurduğu bir fantezi olduğunu göstererek bitirirdim.

Tüm ilginçlikleri, kendisi hakkında yaptığı her şey, ayrıksı olduğunu gösteren her örnek... Her şey yerine oturuyor. 10 sezonun hepsi de onun ateşli hayalgücünden ve kendisini başkalarının hayatında görmesinden ibaret. Tek istediği ise... "Friends".

Son sahne ise Phoebe’nin Cental Perk’ten çıkarken Ross, Rachel, Joey ve Chandler’ın (Hepsi de farklı isimler ve karakterlerle) “sürekli onlara bakan kaçık kadın” hakkında konuşmaları olurdu.

Ardından, Phoebe bir mobilya mağazasının önünden geçer ve kendi yansımasını aynada görür. Mağazanın adı? “Ursula”dır.

Son olarak Phoebe çeşmenin önünde uyuduğu parka döner. Bankın yanında kırık dökük bir lamba durur. Yağmur yağmaya başlar. Arkadan Phoebe’nin kirli fakat parlak renklerde altı adet şemsiyeyi açtığını görürüz.

Ekran siyaha düşer.”

YORUMLAR




DİĞER HABERLER