Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
FOXLIFE en sevilen dizilerinin maratonları ile izleyicileri ekrana kilitliyor!

FOXLIFE’ın sevilen dizileri Extant, Jane The Virgin, Madam Secretary, Reign, Beauty&The Beast maratonları Ağustos ayında ekranlara geliyor. 

FOXLIFE’ın en sevilen dizilerinin soluksuz bir şekilde izlenecek maratonları Ağustos’ta her Pazar 14.45’te izleyicilerle buluşuyor.

Oscar ödüllü Halle Berry’nin Molly karakterini canlandırdığı, Steven Spielberg’in yapımcılığını üstlendiği en hit bilim kurgu dizileri arasında yer alan Extant, 2. sezon ilk 5 bölüm maratonu ile 2 Ağustos Pazar 14.45’te FOXLIFE ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

Altın Küre ödüllü, genç yetenek Gina Rodriguez’in başrolünde yer aldığı eğlenceli dizi Jane The Virgin’in 1. sezonundaJane’in bakire olmasına rağmen hamile kalması üzerine gelişen hikayeler ilk 6 bölüm maratonu ile 9 Ağustos Pazar 14.45’te FOXLIFE ekranlarında gösteriliyor.

Usta Oyuncu Tea Leoni’nin, Elizabeth rolüyle Beyaz Saray’daki hızlı yükselişi ve karmaşık politik ilişkileri konu alan Madam Secretary, 1. sezon son 5 bölüm maratonu ile 16 Ağustos Pazar 14.45’te  FOXLIFE ekranlarında heyecanı arttırıyor.

İskoçya kraliçesi, genç bir eş, güçlü bir kadın ve tutkulu bir aşık olan Mary’nin çok yönlü kişiliği ve hayat hikayesini ekranlara taşıyan Reign, 2. sezon son 5 bölüm maratonu ile 23 Ağustos Pazar 14.45’te FOXLIFE ekranlarında başlıyor. 

Birbirine olan aşkları ile birçok zorluğa karşı dimdik durmayı başaran Cat ve Vincent’ın, romantik ve bir o kadar da aksiyon dolu fantastik hikayelerinin anlatıldığı Beauty&The Beast, 3. sezon son 5 bölüm maratonu ile 30 Ağustos Pazar günü 14.45’teFOXLIFE ekranlarında yerini alıyor.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER