Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Filmekimi afişlerinde dünya starları!

Filmekimi bu yıl 51 filmlik zengin programının yanında 15.inci yıla özel hazırlanan afişleriyle de dikkat çekiyor. Bu yıl “Sonbaharın rengi Filmekimi” temasıyla hazırlanan afişlerde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Juliette Binoche, Berenice Bejo, Angeliki Papoulia, Şebnem Bozoklu’nun yanı sıra Elijah Wood, Fırat Çelik ve Berk Hakman bu yıl Filmekimi rengine bürünerek afişlere yüzlerini veriyor.

Fransa’nın en ünlü oyuncularından, bu yıl Filmekimi programında Slack Bay / Ma Loute filminde rol alan Juliette Binoche, Artist ve bu yıl programda yer alan Sweet Dreams / Tatlı Rüyaların güzel oyuncusu Berenico Bejo, Yüzüklerin Efendisi serisinin yıldızı Elijah Wood, yönetmen Yorgos Lantimos’un Dogtooth / Köpek Dişi, Alpler ve The Lobster filmlerindeki performanslarıyla dikkati çeken Angeliki Papoulia yer alıyor.

Türkiye’den ise Filmekimi programında dünya prömiyerini Cannes’da Eleştirmenlerin Haftası bölümünde yapan Albüm filminin başrol oyuncusu Şebnem Bozoklu ve Filmekimi’nin sıkı takipçilerinden sinema, tiyatro ve dizi oyuncuları, Welcome, Ay Büyürken Uyuyamam, 8 Saniye filmleriyle “Fatmagül’ün Suçu Ne”, “Gönül İşleri”, “Poyraz Karayel” dizilerinden tanıdığımız Fırat Çelik ile Saklı Yüzler, Tepenin Ardı filmleri ve “Hatırla Sevgili”, “Mazi Kalbimde Yaradır”, “Hayatımın Aşkı” dizilerinde rol alan Berk Hakman afişlerde yer alıyor.

İşte o afişler:

Şebnem Bozoklu

Berk Hakman

 

Berenice Bejo

Fırat Çelik

Juliette Binoche

Elijah Wood

Angeliki Papoulia

 

Tüm şehirlerdeki Filmekimi biletlerine, 1 Ekim Cumartesi günü 10.30’dan itibaren Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi, Biletix web sitesi (biletix.com) ile Atlas ve Rexx sinemalarının gişelerinden ulaşılabilir. Filmekimi biletleri tüm satış kanallarında hizmet bedeli eklenmeden satışa sunulacak.

Lale üyeleri bu yıl da biletlerini %25'e varan indirimlerle öncelikli olarak alabilecekler. Lale üyeleri için ön satış günleri; Siyah Lale üyeleri için 27 Eylül, Beyaz, Kırmızı ve Sarı Lale üyeleri için 28, 29 ve 30 Eylül.

 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER