Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Festival Ajanı: Sahne starların

Festivalde bu yıl filmlerden başka, yan etkinliklere gösterilen ilgi de epey yoğun. Ulusal Yarışma’nın jüri başkanı Zeki Demirkubuz’un konuşması ve sinema dersi gibi...

800 kişilik IKSV Salon’da gerçekleşecek bu etkinliğe, facebook üzerinden 2 bin küsür kişi başvurunca konuşma Lütfi Kırdar’a taşındı. Ki hala tüm başvurular karşılanabilmiş değil. Söylememe gerek var mı bilmiyorum ama sevgili festival ajanınız badireleri ve engelleri aşıp buraya akredite olmayı başardı. Pazar saat 16.00’da Demirkubuz için Lütfi Kırdar’da olacağım.

Bunun dışında Türk sineması klasikleri yeniden projesiyle bu yıl Yılanların Öcü dijital olarak onarılarak hayat buldu. Gecenin yıldızı ise filmde oynayan eski Türkiye güzeli ve sinema oyuncusu Nurhan Nur idi. Galaya kızı Kezban Arca Batıbeki’nin refakatinde katılan Nurhan Nur epey formundaydı ve izleyenleri yine büyülemeyi başardı. Kezban Arca’nın anlattığına göre Nurhan Nur’un o gece keyfi epey yerindeymiş ve seneler sonra kendisini izlemekten epey heyecanlanmış.

Festivalden bağımsız olarak da, bir başka star, Türk Sineması’nın sultanı Türkan Şoray için de bir etkinlik vardı. Cihangir Leyla, Şoray’ın en sevdiği yemeklerden ve onun tariflerinden Türkan adlı bir menüyü müşterilerine sundu. Ve gecenin sürprizi ise Türkan Şoray’ın Leyla’ya gelmesi oldu. Sinema ve yemek sevenler ardı ardına Türkan Şoray’la fotoğraf çektirme yarışına girdi ama Sultan’la çekilen tek selfie festivalin yardımcı yönetmeni Kerem Ayan’ın oldu. Üstelik o da Leyla'da değil, festival sponsorlarına teşekkür yemeğinde Park Şamdan'da çekildi.160 liralık Türkan menüsü hala Leyla’da tadılabiliyor. Sultan’dan hünkar beğendi yemek isteyenler kaçırmasın.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER