Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Farklı bir korku tüneline girmek ister misiniz?

11 Mart’ta (bugün) kemerlerinizi bağlayın ve uzun bir yolculuğa çıkmak üzere FX’in korku tüneline girmeye hazır olun! American Horror Story maratonu, birinci sezonundan itibaren hafta içi her gece saat 00:15’de FX’te başlıyor. Bu zamana kadar izlemeyenler ve izlemeyi düşünenler için dizimiz ‘nedir, nasıl izlenir?’ rehberine şöyle bir göz atalım o zaman.  

Öncelikle American Horror Story, Glee ve Nip Tuck gibi önemli dizilerin arkasındaki isim olan Ryan Murphy ve Brad Falchuk’a emanet. Dizimiz, seyirciye her sezon farklı bir hikaye anlatıp farklı karakterler sunacak şekilde tasarlanmış; yani “antoloji” fomatında bir diziyle karşı karşıyayız.

Her sezon farklı bir hikayeye ev sahipliği yaptığından, dizi için bu durum bir avantaj oluşturuyor aslında. AHS ile şu ana dek buluşmayan birisi, herhangi bir sezondan izlemeye başlayabilir. Bu formatın bir diğer artısı ise her hikayenin sonunu görebilme şansımız. “Aman sezon sonunda dizi yarıda kalır mı? İptal edilirse finali öğrenemeyeceğiz!” derdi yok kısacası.

1 2 3 4 5
Mert Eşiyok
11/03/2015 15:45
YORUMLAR




DİĞER HABERLER