Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Fan dediğin dostlar başına

Kısmetse Olur evinde Mehtap ve Murat’ın haftanın birincileri olduğu, Selçuk’un ise elendiği bir hafta geçirdik. Mehtap ve Murat mevcut çiftler arasındaki favorim. Murat’ın mülayimliği arasında Mehtap’ın börekleri ile gayet uyumlu bir ikililer bence. Tabii Murat’ın erkekler evi sakinleri ile Mehtap’a hazırladığı romantik gösterinin hem bu haftaki birincilikte, hem de ikisinin tekrar bir araya gelmelerinde etkisi büyük.

Final Cumartesi gecesinden Pazar akşamına alındı, ki bence bu da gayet güzel, Pazar sendromuna Melis’le Erdem’in kavgaları derman olmayacak da ne olacak? Bu hafta Cumartesi günü final yerine fanlarla buluşma seansı vardı, asıl bahsetmek istediğim konu bu aslında. Ben bu fikre bayıldım, çünkü fanlık mevzusunu çok önemli bulanlardanım. Gençliğimin baharında, 98-2000 yılları arasında bizzat kendim ağır fandım misal, şimdi ismini verip kendimi rencide etmek istemediğim bir meşhura o kadar aşırı hayrandım ki, çıktığı her dergiyi, isminin geçtiği her gazete kupürünü kesip sakladığım bir koli hala Adana’da durur. İsmi Zeynep olan bir sevgilisi olunca adamcağızın, kızın soyadını kesip ‘Sevgilisi Zeynep’ cümlelerini saklardım, o derece. Tabii o zamanlar Twitter’da hashtag yapmak yoktu, fanlık zorlu müesseseydi. Demem o ki, fan arkadaşları çok iyi anlıyorum. Kimin fanı olduğumuz zaman zaman değişse de, o psikoloji çok başka. Anlamayana çok tuhaf gelebilir, ama bence epey normal.

Kısmetse Olur’da çiftleri eleştirecek, ya da onlara laflar hazırlayacak birileri varsa bunu da en çok hak edenlerin fanlar olduğunu düşünüyorum dolayısıyla. 3 aydır çoluk çocuğumla ilgilenmeyi kestim, ErMel peşinde Twitter’dayım diyen insan var mesela orada. ‘Geçen hafta böyle demiyordun ama, şimdi ne demek Ayça kötü?’ diye saatle konuyu savunan insan var. Ceyda Adnan’a en son ne demiş, Adnan neden hanımköylüymüş bunu kendi adından iyi bilen kimseler var. Mevzuya bu kadar hakim insanları konunun gerçek kahramanları ile televizyonda bir araya getirmek o yüzden çok güzel bir fikir bence. Her hafta devamı olsun isterim.

Gelelim haftanın yeni damat adayına. Selçuk’un kısa süreli adaylığından sonra, eve giren yeni damat adayı Boğaçhan oldu. Boğaçhan deyince benim aklıma direk Atilla Atalay’ın Sıkılhan yazıları geldi, ama şimdiki gençler bunu bilir mi, bilmem. Boğaçhan arkadaşımıza ev hayatında başarılar dileyelim.  Bakalım o da damat adaylarının son trendine uyup Nur’a mı yürüyecek? Erdem’den taze ayrılan Melis’le mi şansını deneyecek? Yoksa Ayça’ya yeni bir ilişki yolu mu göründü?

Mevcut ilişkilere gelirsek, Mehtap’la Murat beraberliği güzel gitmekle beraber, Mehtap’ın eleme gecesi gelinlik giymesinin sebebini tam anlayamadım. Eser-Cansel ilişkisi dengesini koruyor,olası bir Emre-Gözde ilişkisine ise açıkçası ben pek sıcak bakmıyorum, bence zor. Nur’la Semih bir yola girdi gireceklerken, Dani ve Tankut cephesinde ise her zamanki gibi ‘Tankut beni güldürüyor’dan öte bir gelişme katetilmedi. Bekleyelim, görelim.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER