Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
!f ile Festivalin Kalbi Bir Başka Atacak! Festival Başlıyor.

image

!f İstanbul 14. kez sinemaseverleri yılın görkemli ve iddialı filmleriyle buluşturacak. 23 Ocak Cuma akşamı yapılan basın toplantısında 12 Şubat’ta yolculuğuna başlayacak olan festivalin filmleri açıklandı. 22 Şubat’a kadar İstanbul’da devam edecek festival, 26 Şubat – 1 Mart 2015 tarihlerinde Ankara ve İzmir’de gerçekleşecek. Film gösterimlerinin yanı sıra SALT Galata ve SALT Beyoğlu’nun ev sahipliğini yapacağı etkinlikler de festivale renk katacak.

image

Festivalin açılış filmi, “Beetlejuice/Beterböcek”, “Edward Scissorhands/Makas Eller”, “Corpse Bride/Ölü Gelin” gibi fantastik öyküleriyle tanıdığımız usta yönetmen Tim Burton’ın “Big Eyes” filmi ile olacak. Amy Adams’ın bu filmdeki performansıyla Bu yıl Altın Küre’de komedi ve müzikal dalında en iyi kadın oyuncu ödülünü aldığını hatırlatalım.

Festival filmleri, Keş!f, Digitürk Galaları, !f music, Oyun, Aşk & Başka Bi Dünya, Gökkuşağı, Sanat Hayat İçindir!, Ev, Karanlık ve Köşeli, !f Kült, Özel Gösterimler, Aziz(e)ler, Şairler ve Meczuplar, !f Kısalar gibi kategorilerde seyirciyle buluşacak.

Festival filmlerinin tamamına buradan erişebilirsiniz: http://www.ifistanbul.com/tr/filmler/index.asp

YORUMLAR




DİĞER HABERLER