Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
'Eve Dönüş'ün çekimlerinde tehlikeli sahneler

Beykoz’a bağlı Bozhane köyündeki müstakil bir evde gerçekleştirilen, güçlü patlayıcıların kullanıldığı çekimlerde büyük bir patlama gerçekleştirildi.

 

Patlamanın olacağı alan özel güvenlik önlemleri alınarak kapatıldı. Barut ve benzin kullanılarak gerçekleştirilen patlamanın çekimleri yapılırken herhangi bir olumsuzluğa karşı ambulans hazır olarak bekletildi.

 

Tehlikeyi göze alan Dilşad Çelebi’nin, patlama olan yerden üzerine doğru hızla gelen tahta ve taşlardan kurtulmak için kafasının üzerine doğru atlayışı etrafta seyredenlerin yüreklerini ağzına getirdi. Yaşanan her rolü aslında gerçekte yaşıyormuş gibi hissediyoruz diyen Eve Dönüş’ün oyuncuları; “Gerçek bir adrenalin tutkunuyuz. Etrafımızdaki insanlar bazen yaptığımız tehlikeli ve çılgınca şeylere şahit olduklarında bize; Sizde deli cesareti var diye takılıyorlar. Fakat biz tehlikeli olan her şeyi yapmaktan büyük zevk alıyoruz. Çünkü o anı gerçekten yaşıyoruz. O yüzdende tehlikeli bir sahne olsa da bu rolleri oynamak istiyoruz.” diyerek duygularını dile getirdiler.

Eve Dönüş'ün tehlikeli sahnelerin yer aldığı 9. bölümü 9 Aralık Çarşamba akşamı atv'de.

1 2 3 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER