Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Eve Dönüş dizisine yeni bir isim katıldı

ÜNLÜ OYUNCU FİLİZ TAÇBAŞ, PAVYON ŞARKICISI ROLÜYLE
EVE DÖNÜŞ’TE…

atv’de yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle seyredilen “Eve Dönüş” dizisi, oyuncu kadrosuna bir yeni ünlü ismi daha ekledi.

Başrollerini Cansel Elçin ve Dilşad Çelebi’nin paylaştıkları Eve Dönüş’ün oyuncu kadrosuna 6. bölümden itibaren dahil olan başarılı oyuncu Filiz Taçbaş, "Cavidan" karakterine hayat verecek.
Şimdiye kadar oynadığı dizilerdeki canlandırdığı her karakter ile büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Filiz Taçbaş "Eve Dönüş" dizisinde, “Canan” karakterinin uzun yıllar boyunca görmediği, pavyon şarkıcısı olan annesi rolüyle karşımıza çıkıyor. Neşeli, hayat dolu gözükse de yalnızlık içinde olan, etrafındakilere şarkılar söyleyerek hayata dair mesajlar veren Cavidan, dilinin kemiği olmayan, güçlü ve otoriter bir kadın…

Türk Kadınının Mücadeleci Tarafını Anlatıyor…

Dizide canlandırdığı karakterin benzer mücadelesini gerçek hayatta verdiğini söyleyenFiliz Taçbaş; “Her Türk kadını her şeyden önce çocuğunu ve evini düşünür. Ben de bir anneyim. 14 yaşında kızım var. Ona tek başına hayata tutunmayı ve güçlü olabilmesi için yapması gerekenleri öğretmeye çalışıyorum. Dizideki karakterin, mücadeleci yanı ve dobralığı bana benziyor. Canlandırdığım karakter, aslında her Türk kadınının mücadeleci tarafını anlatan bir karakter. Bu karakterle her kadınının kendisinde, yaşamları içindeki haklarını savunacakları bir yönü görüp bulacağına inanıyorum,” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Bugüne kadar oynadığı roller arasında, ilk defa bir Pavyon sanatçısını canlandıracak olan oyuncu ayrıca, dizide “Dilek taşı” parçasını kendi sesiyle okuyarak seyircilere büyük bir sürpriz yapacak. Farklı sürprizleriyle, ekran başındaki seyircilere oldukça heyecanlı anlar yaşatacak olan Filiz Taçbaş, “Bugüne kadar oynadığım tüm rollerin arasında uçurum vardı. Hepsi birbirinden farklı rollerdi. Şu an Eve Dönüş’te canlandırdığım karakter de öyle. Oldukça farklı bir karakter olmakla beraber, hayatımda ilk defa pavyonda çalışan bir kadın rolünü oynuyorum. Şimdiye kadar müzikallerde oynamama rağmen hiç şarkı seslendirmemiştim. Kendi sesimle bir parça okusam mucize olur diyordum. Mucize gerçekleşti. Hayallerim gerçek oldu. İlk defa kendi sesimle bir parçayı seslendirdim. Hayatımda bazı dönüm noktaları vardır. Şu an onu yaşıyorum. Hayallerim ilk defa gerçek oldu,” dedi.

 

 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER