Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Engin Hepileri Kara Ekmek'e veda etti.

ATV’de yeni sezonda yayınlanmaya devam edecek olan Kara Ekmek dizisinde şok bir ayrılık yaşandı. Posta gazetesi TV yazarı Mesut Yar’a göre dizide Taylan karakterini canlandıran Engin Hepileri, karakterinin hikayesinin sona erdiği gerekçesiyle yapımdan ayrıldı. İşte Yar’ın konuyla ilgili yazısı:

“Kara Ekmek (atv) geçtiğimiz yılın kara sıfatlı iyi iş yapan dizilerinden biri olarak notlarımıza geçmişti. Bir ara yayından kalkacak söylentisi çıktıysa da işin kulisten öteye gitmediğini anladık. Ancak yeni sezonda dizide ciddi bir değişiklik olacak. Başroldeki Engin Hepileri kardeşimiz “hikayenin sonuna gelindiği düşüncesiyle” yapımcıdan affını istemiş. Bu durumda Kara Ekmek yoluna yeni bir isimle devam edecek gibi görünüyor. Hepileri’nin ayrılmasıyla doğan boşluğu ise geçtiğimiz günlerde açıklandığı üzere yakışıklı oyuncu Nihat Altınkaya dolduracak.

Başrollerini Özlem Yılmaz, Ushan Çakır, Altan Erkekli, Gülçin Santırcıoğlu, Elifcan Ongurlar, Anıl İlter, Başak Daşman ve Hale Akınlı gibi isimlerin paylaştığı, yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği Kara Ekmek, yepyeni bölümleriyle yakında ATV’de!

Kaynak

ETİKETLER : kara ekmek , Engin Hepileri
YORUMLAR




DİĞER HABERLER