Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Emre Karayel ‘Hadi Be’ye konuştu

Emre Saygı’nın sosyal medya platformu Younow’dan canlı yayınlanan Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı Hadi Be’nin konuğu, oyuncu Emre Karayel oldu. Güven Kıraç ile birlikte oynadıkları Kredi adlı tiyatro oyunuyla izleyici karşısına çıkan Emre Karayel, Younow takipçilerinin ve Emre Saygı’nın sorularına samimi açıklamalarda bulundu.

 

Yarış atı yetiştirme çiftliğim var

Memleketi Adana’da ‘Yarış Atı Yetiştiriciliği Çiftliği’ kurduğunu belirten Emre Karayel “Kendi çapımda yarış atı yetiştiriciliği yapıyorum. Yaklaşık 5 yıl oldu bu işe başlayalı. Benim sevdam bir yarış atım olsun diye başlamıştı. Fakat bu daha sonra elini verip kolunu kaptırırsın durumuna döndü. Çok masraflı bir iş. Adana’da Mehmet Çelik’in başında olduğu çok iyi bir ekibimiz var. Atları çok seviyorum ama yarış atı oldukları için ben binemiyorum. Ara sıra  daha çok küçük atlara biniyorum. Bir ara düşeceğimi anladım, o zamandan beri çok fazla yarış atı binme taraftarı değilim. Nazara da çok inanıyorum.  Bunun için son ana kadar atların fotoğraflarını saklarım” dedi.

 

Kira fobim var

En büyük fobisinin ‘Kira ve kira tarihleri’ olduğunu belirten Emre Karayel “Öğrencilik yıllarında, bekar evinde kaldığım dönemlerde ve iş hayatına başladığım ilk zamanlarda, kira benim fobim olmuştur. Her ayın 15’inde o kirayı ödeme durumu benim için en büyük sıkıntıdır. Onu ödedikten sonra da bu sıkıntı yine bitmez. Çünkü bir sonraki ayın 15’inde ödeyeceğin kiranın sıkıntısı da bir ertesi gün yine başlar. İşte benim kira fobim de bu. Zaman ilerledikçe ve işler yoluna girdikçe bu fobiyi azda olsa aşmaya çalışıyorum. Ama halen daha kira da oturuyorum” dedi. 

ETİKETLER : Emre Karayel , hadi be , YouNow
YORUMLAR




DİĞER HABERLER