Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Empire yeni sezonuyla Fox Life ekranlarında başlıyor!

 

Reyting üstüne reyting alarak yayınlandığı her gün daha fazla izleyiciye ulaşan Empire, 2. sezonuyla Amerika yayınından 1 gün sonra FOXLIFE ekranlarında başlıyor. Oscar adayı Terrence Howard veTaraji P. Henson’ın yaratıcı oyunculuk becerilerini sergiledikleri Empire’ın 2. sezonunda entrikalar daha da karışık bir hal alıyor. Kardeşler arası çekişme, imparatorluk adına kendilerinden ödün vererek girdikleri mücadele, Empire 2. sezonunda kaldığı yerden devam ediyor.

İlk sezon finalinde Lucious’un (Terrence Howard) hapse girmesi sonucu ipleri eline alan Cookie’nin (Taraji P. Henson) hükümdarlığının nelere sebep olacağı izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

İlk sezonunda birçok ünlü ismin konuk olduğu Empire, 2. sezonda da sürpriz isimlerle izleyicinin karşısına çıkıyor. Oprah Winfrey, Lenny Kravitz, Chris Rock, Alicia Keys, Naomi Campbell ve Marisa Tomei gibi müzik dünyasından televizyon dünyasına, modadan sinemaya birçok ünlü ismin yer alacağı 2. sezonda daha fazla entrika ve daha fazla çekişme FOXLIFE ekranlarında devam ediyor. Dizinin 2. sezon müzikleri yine hip-hop dünyasının başarılı ismi Timbeland’e ait.

Entrikalarla dolu Empire, 2. sezonuyla 24 Eylül Perşembe günü 20.15’te FOXLIFE’ta izleyicilerle buluşuyor.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER