Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Ekranların yeni çifti Aslı ve Eren!

Yapımını O3 Turkey’in üstlendiği,  Star TV’nin ilk bölümünden itibaren ekranların yeni fenomeni haline gelen dizisi “Tatlı Küçük Yalancılar” ın sevilen karakterleri Eren ve Aslı, ekranların yeni gözde çifti olma yolunda ilerliyor.

Tatlı Küçük Yalancılar” dizisinde rol alan Bensu Soral ve Şükrü Özyıldız’ın canlandırdığı Aslı ve Eren karakterleri izleyiciler tarafından  büyük beğeni topluyor.  Sosyal medya üzerinden de yayınlandığı ilk bölüm itibariyle adlarından söz ettiren ikili, “ekranların yeni çifti” olarak anılmaya başlandı. Bu gözde çiftin hayranları pazartesi günü, ikilinin romantik dakikalarına şahit olacaklar. “Tatlı Küçük Yalancılar”ın üçüncü bölümünde yakınlaşan Aslı ve Eren’in bu romantik anları pazartesi akşamı ekranlara yansıyacak.

Uyarlama senaryosunu Elif Usman Ergüden’in kaleme aldığı, yönetmenliğini ise başarılı yönetmen Cem Karcı’nın üstlendiği başrollerinde Şükrü Özyıldız, Bensu Soral, Dilan Çiçek Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Büşra Develi'nin yer aldığı ve Warner Bros'un dünyaca ünlü dizisi Pretty Little Liars’tan uyarlanan, Tatlı Küçük Yalancılar yeni bölümüyle pazartesi saat 20.00’da Star TV’de.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER