Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Ekranlardan bir Küçük Ağa geçti

Geçen sene salı akşamlarının rakipsiz birincisi olan Küçük Ağa’dan bir haber geldi. “50. Bölümde final yapıyoruz, izleyenlerin, sevenlerin ilgisine teşekkürler !”… İşin aslına bakarsanız Türk işi Bourne Identity yani Kara Kutunun salı akşamına hem de 20:00’ye geleceğini duyan herkes bu sonun yavaşça geldiğinin farkındaydı. Geçen sene malum çok bahsetmiştik ağamızdan, hatta izlemenin neden keyifli olduğuna kadar bir listemiz de mevcuttu. Bu sezon başlangıcı ile kaba tabir ile “aşure kazanına” dönen ekranlar Küçük Ağa Mehmetcan ve ailesini de oyunun dışına almaya karar verdi. Gerçi bu sene (2014-2015 sezonu) kimleri oyunun dışına almadı ki? İşin içinde Kıvanç Tatlıtuğ var, unutursak ne olsun! Bununla beraber oyunun dışına ufaktan davet alanlar da malumunuz, tek tek isim vermeyelim!

İki hafta sonra final yapacak Küçük Ağa, Türk motifleri ile donanmış bir Evde Tek Başına ve bilumum aile komedileri denemesiydi. Bana sorarsanız araya hastalık ve sürekli ayrılıp-barışan bir çift yerine daha eğlenceli hikayeler sokulsa alır yürür ve devam ederdi. Ama şimdilik böyle olmuş, canı sağolsun! Hatta daha tek sezonda bir dondurma markasının yüzü olan aile bireylerimiz reklamlarda da başarılı oldular. Birce Akalay’ın Arap dünyasında yükselişi de buna eş değer oldu. Yani aslında elimizde çok kötü bir durum da yok.

Küçük Ağa’nın biteceği haberini öncesinde sevgili Anıl Koldaş sayesinde görmüştüm, onun da ellerine sağlık demeden geçmeyelim. Unutmadan önümüzdeki salı yani 10 Mart 20:00’de Racon: Ailem İçin ve Kara Kutu başlıyor. Hangisi Survivor All Star ve Aşk Yeniden’e kafa tutar dersiniz?

YORUMLAR




DİĞER HABERLER