Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Ekranella yazarı Defne Akman’ın ekranda 2014 listesi

Yılın en dikkat çeken yapımı: Bu Tarz Benim

13 hafta boyunca katılımcılarının Türkiye’nin en tarz kadını olmak için birbirini yediği, intikam, hırs, gözyaşı ve çakallık dolu Bu Tarz Benim, kuşkusuz düşük maliyetli stüdyo yapımları içinde en çok izlenen ve sevilen program. “Tarzsın / Tarz Değilsin” sözünü günlük konuşmalara kazandırmayı başardı.

image

Yılın rezaleti:Seda Sayan Show

İkieşini öldüren Sefer Çalınak’ı programına davet etmekle kalmayıp, kadın cinayetlerini meşru kılan bir tavır sergilemesi, bu yüzden ciddi tepkilerle karşılaşınca hatasını kabullenmek yerine “Diz kim oluyorsunuz da beni eleştiriyorsunuz?” diye dayılanması, nedeniyle.

Yılın en can sıkıcı yarışmacısı:Turabi Çamkıran / Survivor

Katıldığı Survivor yarışmasında sürekli  terbiyesizlik, kaba sabalık, saldırganlık yaparak sonunda ünlü olmayı başarması nedeniyle.

image

Yılın en acayip anları: Zahide İle Yetiş Hayata’da Stüdyoda Şeytan Taşlama

Zahide ile Yetiş Hayata 3 Ocak 2014 programında, Yusuf Kavaklı rehberliğinde canlı yayında uygulamalı olarak şeytan taşlamayı gösterdi. Stüdyodaki seyirciler, pinpon toplarıyla şeytan taşladılar. Kavaklı, stüdyodaki seyircileri “Tabii arkadan olanlar burada yaptığınız gibi şayet olur da önündekinin başına değerse, o atılmış sayılmıyor,” diyerek teknik konularda da aydınlattı.

Yılın en tepki alan jüri üyesi : Ebru Gündeş / O Ses Türkiye

17 Aralık’ta eşi Reza Zarrab’ın adının yolsuzlukla özdeşleştirilmesine, memleket yerinden kalkmasına rağmen hiç umursamadan “Çocuğumun incinmesini istemiyorum,” diyerek hemen televizyona çıkması ve takındığı mağrur tavır nedeniyle.

En Tahammülfersa Program: O Ses Çocuklar

Büyümüş de küçülmüş, anne babalarının hırsının kurbanı, berbat şarkılar söyleyen yeteneksiz çocukcağızların katıldığı bir program olması nedeniyle.

Yılın en tuhaf geri dönüşü: Çarkıfelek

Katılımcılarının kredi kartı borçlarını silerek ve o borcu nasıl yaptıklarının hikâyesini anlattırarak dünya üzerinde görülmemiş bir uygulamayı ekranlara getirmesi nedeniyle.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER