Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Downton Abbey ekibinden pet şişeli görsele mesajlı cevap
 
 
Perşembe günü internet Downton Abbey'nin beşinci sezon tanıtım fotoğraflarında, şöminenin üstünde görünen pet şişeyle çalkalandı.

Dizi ekibi ise utanıp kızarmak yerine şakalara katılmayı, hatta pozitif bir hamleyle bu müessif olayı faydalı bir hale getirmeyi tercih etti.

Downton Abbey'nin resmi Facebook sayfasında yayınlanan bu fotoğrafın altında "Downton Abbey ekibi, uluslararası yardım kuruluşu Water Aid'i tanıtmak için çektirdiği fotoğrafla "pet şişe skandalı"na sahip çıkıyor," yazıyordu. Bu hafta yayınlanan tanıtım fotoğraflarından birinin arka planında yer alan pet şişe idi bu "skandal"ın yıldızı. Yeni sezon tanıtım fotoğraflarında Earl ve Lady Edith'in fotoğrafı kadrajlanarak basına dağıtılmış, ancak artık her ne olduysa, fotoğrafın kadrajlanmadan önceki hali kendine internet denen gayya kuyusunda yer bulmuş ve dünya çapında paylaşılmaya doyamamıştı.

ITV kanalının yöneticilerinden birinin belirttiğine göre, "Pet şişe fotoğrafının yarattığı fırtınayı gören oyuncular ve set ekibi, şişeye yönelik bunca ilginin bir kısmını suyla ilgili önemli bir konuya aktarmayı düşündü. Bu pozla birlikte, WaterAid kuruluşuna ve dünya genelinde yürüttüğü önemli çalışmalara dikkat çekmeyi amaçladılar."

WaterAid'in yöneticisi Barbara Frost ise "Birleşik Krallık hükümeti, WaterAid'in sağladığı her bir kuruşa eşit miktarda ödeme yapmayı taahhüt etti. Böylece, iki kat fazla insanın temiz su ihtiyacını karşılayabileceğiz, Downton Abbey'nin oyuncu kadrosuna ve ekibine çok teşekkürler," dedi. "
 
 
Kaynak: Zap2it
YORUMLAR




DİĞER HABERLER