Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
'Diriliş Ertuğrul' dizi ekibinden köy okullarına kitap bağışı kampanyası

25 Aralık Cuma günü Gazi Üniversitesi’nde ödül töreni ve söyleşiye katılacak Diriliş “Ertuğrul” dizisi yapımcısı, yönetmeni ve oyuncularından anlamlı kampanya. Diriliş “Ertuğrul” ekibi ve oyuncularıyla bir araya gelmek isteyen üniversite öğrencileri söyleşiye kitap bağışlayarak katılacaklar. Toplanan kitaplar ise Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerindeki köy okullarına gönderilecek.

 


GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN DİRİLİŞ “ERTUĞRUL” DİZİSİNE ÖDÜL


Diriliş “Ertuğrul” dizisi yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, yönetmen Metin Günay ile dizi oyuncuları engin altan düzyatan (Ertuğrul Bey), Mehmet Çevik (Deli Demir), Cengiz Coşkun (Turgut Alp), Nurettin Sönmez (Bamsı Beyrek) ve Cavit Çetin Güner (Doğan Alp) Gazi Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geliyorlar. Gazi Üniversitesi öğrencileri tarafından Diriliş “Ertuğrul” dizisine yılın en iyi dizisi, senaryosu, yönetmeni ve oyuncuları dallarında ödüller verilecek. Ödül töreni ve söyleşi 25 Aralık Cuma Günü Ankara Gazi Üniversitesi Merkez Kampüsü Rektörlük Binası Mimar Kemalettin Konferans Salonu’nda saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

 


DİZİ OYUNCULARININ İSİMLERİ KÖY OKULLARI KÜTÜPHANELERİNE VERİLECEK


Yüksek öğrenim öğrencileri, Gazi Üniversitesi’nin desteklediği Kitap Bankosu ve Gezi Kütüphanesi’ne azami bir kitap bağışlayarak Diriliş “Ertuğrul” dizisi ekibi ve oyuncularıyla bir araya gelebilecekler. Toplanan kitaplarla Van, Erzurum, Diyarbakır, Bitlis, Muş, Bingöl gibi Doğu ve Güneydoğu Anadolu şehirlerindeki köy okullarında kütüphaneler kurulacak. Kurulacak kütüphanelere Diriliş "Ertuğrul" dizisi yapımcı, senarist, yönetmen ve oyuncularının ismi verilecek.

 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER