Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Diriliş ‘’Ertuğrul’’dan olay zikir sahnesi

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş ‘’Ertuğrul’’ önceki akşam yayınlanan 35. bölümündeki zikir sahnesi geceye damgasını vurdu.

 

TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen rekortmen dizisi Diriliş ‘’Ertuğrul’’ 35. bölümüyle de reytingleri zirvede kapattı.  . Yayınlandığı ilk bölümünden itibaren reytinglerin zirvesinde yer alan Diriliş “Ertuğrul” dizisi dün akşamki bölümüyle de tüm gruplarda reytinglerde açık ara birinci olmayı başardı. Diriliş “Ertuğrul” 35. bölümü AB’de 11.72, ABC1’de 10.89 ve Total’de 7.15 oranında reyting alarak en yakın rakibini ikiye katladı.

 

 

Ekrana Kilitleyen Zikir Sahnesi

 

İbn Arabî (Osman Soykut) ve dervişlerin Ertuğrul’u (Engin Altan Düzyatan) Fütüvvet Ehli’ne dâhil ettikleri zikir sahnesi geceye damgasını vurdu. Hilal ve yıldız sembollerinin de kullanıldığı sahnede İbn Arabî’nin ‘’Peki insan yiğitlik makamına nasıl erişir? Öfkesine hâkim olarak, büyüğüne hürmet ederek, mazluma merhamet ederek, zulme baş kaldırarak ve milletine hizmet ederek.’’ replikleri sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER