Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Digiturk, üyelerini Final Four’a götürüyor

Türkiye’de sporun adresi Digiturk üyelerine, Avrupa basketbolunun devler ligi Turkish Airlines Euroleague’in şampiyonunu belirleyecek ve 12-16 Mayıs tarihleri arasında Berlin’de düzenlenecek “Final Four” organizasyonunu izleme fırsatı sunuyor. Turkish Airlines Euroleague’in yayıncı kuruluşu olan Digiturk “Artırılmış Gerçeklik ve Görsel Arama” mobil uygulaması Blippar ile yaptığı kampanyayla  üyelerine Final Four heyecanını yerinde yaşatacak.

Tüm Digiturk üyelerinin katılabildiği, 19 Mart’ta başlayan ve  6 Nisan’a kadar devam edecek ‘’Euroleague Final Four’’ kampanyası kapsamında 4 Digiturk üyesi  çift kişilik seyahat kazanacak.

Kampanyaya Nasıl Dahil Olunuyor?

Digiturk, kampanya kapsamında son dönemde mobil hayatta en çok indirilen uygulamalardan biri olan Blippar ile işbirliği gerçekleştirdi. Söz konusu işbirliği çerçevesinde akıllı telefon veya tabletine ücretsiz Blippar uygulamasını indiren Digiturk üyeleri, Digiturk kumandalarını uygulama ile tarattıklarında açılan ekranlarında ‘Final Four’a Gidiyoruz’ bölümü açılıyor. Üyeler, bu bölümde yer alan sorulara cevap verdikten sonra isim, soy isim ve Digiturk’e kayıtlı cep telefonları ile çekiliş hakkı kazanıyorlar. Soruları yanıtlayarak çekiliş hakkı kazanan üyeler arasında 8 Nisan tarihinde yapılacak çekiliş sonrası 4 Digiturk üyesi Berlin’de gerçekleştirilecek Turkish Airlines Euroleague Final Four’u yerinden izleme fırsatına sahip oluyor.

1 2 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER