Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Digiturk Londra’ya 'Star Wars' Kutlama Günü’ne götürüyor !

Digiturk “Satın Al İzle” servisi ile üyelerine 'Star Wars: Güç Uyanıyor’a ömür boyu sahip olabilme avantajını yaşatıyor. Filmi satın alanlar ise; 15-17 Temmuz tarihleri arasında Londra’da gerçekleşecek olan Star Wars Kutlama Günü’ne gitmek için çekilişe katılma hakkı kazanıyor.

Star Wars: Güç Uyanıyor’u satın alan üyeler Londra’da gerçekleşecek olan Star Wars Kutlama Günü’ne katılmak için çekilişe katılma hakkına sahip olacak

Dünya sinema tarihinin en çok seyredilen ve tüm karakterleriyle neredeyse bir fenomen haline gelen yapımlarından Star Wars serisinin son filmi 'Star Wars: Güç Uyanıyor’, sinemalardan hemen sonra Satın Al İzle seçeneğiyle Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde uygulamalarında bulunuyor.  

Digiturk üyeleri 'Star Wars: Güç Uyanıyor’u Satın Al İzle servisiyle vizyondan hemen sonra izleme imkanına kavuşmak ve ömür boyu sahip olabilme avantaşını yaşamak ile kalmıyor. Filmi satın alan Londra’da gerçekleşecek olan Star Wars Kutlama Günü’ne katılmak için çekilişe katılma hakkına sahip oluyor.

8 Nisan-10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve 1 talihli çiftin 14-18 Temmuz tarihleri arasında Londra’ya gitme şansı yakalayacağı kampanya, #şansseninleolsun etiketiyle sosyal medyadan da takip edilebilecek.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER