Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Dexter yeniden ekranlara mı dönüyor?

Son zamanlarda bir zamanlar iptal olmuş veya iyi kötü finalini yapmış dizileri mezarlarından çıkarıp diriltmek moda olmuş durumda. Hatta ben de bu durumla ilgili Yakında Ekranlara Geri Dönecek Eski Diziler başlıklı bir yazı yazdım. Üstelik o yazının sonunda o dönem henüz kesin olmadığı için bonus madde olarak geçen Prison Break'in dönüşü de kesinleşti.

İşte bu kervana bir dizinin daha katılmasının iyi olacağı düşüncesinde olanlar var. Başlıktan da anlaşılacağı üzere Dexter'dan bahsediyorum. Televizyon Eleştirmenleri Derneği'nin (TCA) devam eden panellerinde bugün sıra Showtime'daydı ve kanalın başkanı David Nevins, 'uygun şartlar oluşması durumunda' dizinin geri dönmesini istediğini belirtti.

Dexter bilindiği üzere sekizinci sezonunu bitirdikten sonra yaptığı finaliyle birçok eleştiriyi üstüne çekmişti. Hatta sonrasında kanalın finale müdahale edip etmediği de ayrı bir tartışma konusu olmuştu. Zaten senaristlerin diziyi yedinci sezonda bitirmeyi düşündüğü ama dizinin kazandırdıklarından oldukça memnun olan kanalın isteği üzerine biraz uzattığı da konuşulanlar arasındaydı.

Bu düşünceyle dizinin başrolü Michael C. Hall'u geri dönmeye ikna edebilirler mi, bahsi geçen uygun ortamlar oluşur mu şimdilik bilinmez ama bu durumun finali beğenmeyen belli bir kesim de dahil olmak üzere dizinin severleri arasında heyecan yarattığı aşikar.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER