Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Deniz Seki, 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' için kamera karşısında

Deniz Seki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın cezaevinde yapılan 14'üncü bölümünde konuk oyuncu oldu. Dizinin sahneleri Seki'nin kaldığı Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda çekildi. Seki, dizide Meryem Çakırbeyli rolünü canlandıran Deniz Çakır'ın koğuş arkadaşı olarak izleyenlerin karşısına geçti. Seki, cezaevinde yazıp bestelediği şarkıyı da ilk kez dizide seslendirecek.

 

Senaryonun çekimi için önce Seki'nin ailesi ve avukatları ile temasa geçen dizinin yapımcısı Raci Şaşmaz, ardından Adalet Bakanlığı'ndan özel izin aldı. Daha sonra dizi çekimleri için cezaevinde bulunan dizi oyuncularıyla Seki'ye haber gönderildi. Seki'nin de durumuna sıcak bakmasıyla herkesten sır gibi saklanan çekimler geçen perşembe ve cuma günleri Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda gerçekleşti.

 

Senaryoda Deniz Seki'nin içerde bugüne kadar yaşadığı, duyduğu gördüğü gerçek hikâyelerden izlere yer verildi. Deniz Seki'nin dizide en ses getirecek repliği ise Hallac-ı Mansur'a ait: "Cehennem sadece acı çektiğimiz yer değildir... Acı çektiğimizi kimsenin duymadığı yerdir..." Deniz Çakır ve Deniz Seki'nin çekimlerde oldukça duygusal anlar yaşadığı öğrenildi.

 

Cezaevinden 2017'de çıkması beklenen Deniz Seki'nin uzun bir aradan sonra izleyici karşısına çıkacağı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 14. bölümüyle 8 Aralık Salı günü atv'de olacak.

1 2 3 4 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER