Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Cumartesi gününün galibi İlişki Durumu Karışık oldu!

Show TV’nin yaz ekranına damgasını vuran projelerden “İlişki Durumu: Karışık”, dizilerin yeni sezonunun başladığı Eylül ayında da liderliği kimseye bırakmadı. Dokuzuncu bölümüyle de herkesi ekran başına kilitleyen “İlişki Durumu: Karışık”, tüm kategorilerde izlenme rekorlarını kırarak, birinciliği göğüsledi.

Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi olan  “İlişki Durumu : Karışık”ta, neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmayacak.Başrollerinde; Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece’nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.

ZİRVEYİ BIRAKMIYOR!

Yayınlandığı ilk gün itibariyle herkesi ekran başına kilitleyen “İlişki Durumu: Karışık”, reyting sıralamasında bu hafta da zirveye oturdu. “İlişki Durumu: Karışık”, Total’de 5,49 izlenme oranı (rating), 19,87 izlenme payı (share) ile, AB’de ise 4.20 izlenme oranı (rating), 15,98 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER