Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Comic Con’dan Notlar 12: Ve Final

Dört gün süren Comic Con macerasında geldik nihayet sona. Daha önce bir yazıyla son güne giriş yapmıştım, bununla da kapatacağız. Son yazıya da Heroes: Reborn, The Strain ve ucundan The Bastard Executioner girdi.

* Öncelikle Comic Con’da yapılan dizi panellerini (filmler de dahil olmak üzere) şu yazıdaki videolardan dilerseniz izleyebilirsiniz, tekrar bir hatırlatma olsun.

* Heroes: Reborn ile başlarsak… Malum kendisi beş yıllık aranın ardından 13 bölümlük bir mini diziyle yeniden ekrana dönüyor, 24 Eylül’de başlayacak. Kalabalık bir ekiple gelmişler ve Zachary Levi, Jack Coleman, Robbie Kay, Kiki Sukezane, Ryan Guzman, Gatlin Green, Henry Zebrowski, Judith Shekoni, Danika Yarosh, Rya Kihlstedt, Masi Oka ve Greg Grunberg panele katıl-mış.

- Comic Con’a gelmişken diziden yeni bir fragman paylaştılar, Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

- İptali gören dördüncü sezon finalinde Claire karakteri kendisini dünyaya kameralar önünde ifşa etmişti. Dahası Claire karakteri ölmüştü de. Geri dönüşte bu ölüm ve ifşanın önemli bir yeri olacakmış. İlk dizi kişilerin güçlerini keşfetmesiyle başlasa da  artık o aşamayı geçmişler ve güçlerinin farkında olan insanlar merkezdeymiş.

- Gelişmiş insanlra (evolved human) kısaca EVO diye hitap ediliyormuş.

- Geçen zaman aralığında neler olduğunun üstünden de geçeceklermiş.

- Yapımcı Tim Kring mini diizye orijinal kadronun tamamını getirmeyi ilk baştan beri düşünmediğini açıklamış. Milo Ventimiglia ile konuşsalar da şimdilerde The Whispers’ta oynayan aktörle zamanlamaları uyuşmamış. (Diziye geri dönmeyeceğini açıklayan Zachary Quinto’nun zaten gayet yerinde bir film kariyeri var. Ölmüş karakterleri herhangi bir şekilde diriltmeyi düşünmemiş, zira Hayden Panettiere de zaten Nashville'de oynuyor.)

- Tim Kring geri dönmesi en önemli eski karakter olarak Noah Bennett’i göstermiş.

- Eğer reytingler iyi olursa diziyi devam ettirmeyi düşünebilirlermiş.

- Dizinin başrolü Zachary Levi, eski dizisi Chuck’tan da bahsederek “Chuck kimseyi öldürmedi ama Luke Collin silah kullanmaya inanıyor.” demiş.

- Dizinin çekimlerini İzlanda, Kanada, Los Angeles, Tokyo ve Paris’te yapmışlar.

- Heroes: Reborn’un iki video oyunu, altı e-kitapbı ve bir uygulaması çıkacakmış.

1 2
Aytaç Kara
13/07/2015 13:06
YORUMLAR




DİĞER HABERLER