Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Comic Con'dan Notlar 1: İlk Günden İlk İzlenimler

9-12 Temmuz arasında devam edecek olan Comic Con’un ilk gününe başladık ve birçok dizi ve oyuncuları, panelleriyle veya Amerika’daki ünlü TV sitelerinin Comic Con süitlerine uğrayarak sevenlerinin karşısına çıktılar. İşte kısa kısa çeşitli bilgiler:

* Öncelikle her ne kadar düzenlenen panellerde Periscope kullanımı hoş görülmeyen bir şey olsa da “Yasaklar delinmek içindir!” lafının peşinden giden çeşitli kişiler oldu elbette. Hatta Variety’nin Açlık Oyunları filminin soru-cevap panelinden yaptığı yayını ben de takip ettim.

* 2011 yapımı aynı isimli filmden dizi olarak uyarlanan Limitless’ın yapımcılarından birisi olan Bradley Cooper, aynı zamanda ilk bölümde yer alacak ve programı elverdiğince dizide filmdeki karakteriyle yer almaya devam da edecek. İşte aynı Bradley Cooper Comic Con paneline de çektiği bir videoyla Londra’dan katıldı. Kendisi dizinin başrolü Jake McDorman’ı pek bir övmüş.

Ayrıca dizi, filmin kaldığı yerden alacakmış. İlk gün dizinin ilk bölümünün gösterimini de yapmışlar ve birçok beğenen olmuş. Dizinin başlangıcı 21 Eylül’de ve Comic-Con’a özel bir fragman da çıkardılar.

Panele kadrodan katılanlar da dizinin başrolü Jake McDorman ve dizide Adli Tıp’tan birini oynayacak olan Hill Harper.

* Extant: Katılımcılar arasında ana karakterlerden Halle Berry ve Jeffrey Dean Morgan de bulunuyordu. Berry ve yapımcı özellikle ‘kimin hayatta kalacağı ve nasıl bir evrime uğrayacakları’ konusunun üstünde dururken robotlarla insanların arasındaki bağın kopmaya başlayacağının da altına çizmişler.

Benim altını çizdiğim konu ise dizinin ikinci sezon reytinginin berbat olması oldu. Sonu hayrolsun.

* Under the Dome’dan panele katılanlar arasında Barbie, Christine ve Joe da vardı. Panlde dizide ‘önem arzeden’ ölümlerin olacağından bahsedilmiş ve Christine’in Chester Mills’e gelişinin önemi üzerinde durulmuş. Anlaşılan Big Jim nihayetinde ‘dengini’ bulmuş ve kastımın romantik bir anlamı olmadığını söyleyebilirim.

* PETA’nın hayvan çalıştırdıkları için tepesinde olduğu Zoo oyuncuları dizide ‘hayvanların’ tarafını tutmamızı istediklerini dile getirmişler. Dile getiren, yani diziyi temsil edenler James Wolk, Kristen Connolly, Billy Burke ve Nora Arnezeder bu arada.

Şahsen izlediği dizilerde zombilerin veya vampirlerin insanları kurutmasına pek itiraz etmeyen birisi olarak hayvanlara da itiraz etmem sanıyorum.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER