Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
CNBC-E: Bir nesli yabancı dizi kavramıyla tanıştıran kanal

Önce buyurun CNBC-e’nin yayın hayatına son verip, aynı frekansta artık  TLC izleyeceğimiz haberini sitemizden okuyalım.

CNBC-e’nin kapanacağını ilk duyduğumda bunu komple bir gidiş sandım ama neyse ki tam da öyle değil, yine izlediğimiz dizilerin bir kısmını görebileceğiz, evet artık farklı bir kanal var ama akşam yayınlarını düşünürsek, bambaşka bir yayın da olmayacak. CNBC-e’den bütün gün ekonomi haberleri takip edenler içinse üzgünüm, artık bu yok. Ben zaten para çokomel eğrisi dışında herhangi bir ekonomik algıya sahip olmadığım için, 17.00’dan önce açmazdım CNBC-e’yi. Tabii sadece izleyenler değil, o programlarda çalışan bir dünya insan var, neresinden baksanız yine de üzücü bana kalırsa. Ben daha CNBC-e Dergi’nin yayınlanmamasına alışamamışken, bu olacak iş miydi?

CNBC-e’nin kapanmasının bünyemde yarattığı en büyük tahribatsa, zaten binlerce işaretini gördüğüm ve artık inkar edilemez hale gelen yaşlanmam oldu. Bir zamanların en büyük Ekşi Sözlük elitlik şakası kalıbı ‘Radikal okuyorum, CNBC-e izliyorum’du mesela. Radikal artık kağıda basılmıyor, CNBC-e deseniz tümden gidiyor, o da artık 2000’ler nostaljisi rafına kaldırılıyor. Bir kere 2000’lerin nostaljisi mi olur, biri bana anlatsın.

CNBC-e resmen bir nesile yabancı dizi öğretmiş kanaldır halbuki. Şimdikilere bunu anlatmak zor belki ama, internetler yoktu bir zamanlar ve Böyle mi Olacaktı? izlerdik oturup. İlk defa CNBC-e’de gördüğüm dizileri düşündüm, hepsine ayrı ayrı ayılıp bayılırdım, hala da bayılırım. Bir sürü dizi var elbette, ama ben favorilerimi listeledim. Ne diyoruz? Teşekkürler CNBC-e.

1 2 3 4 5
Zeynep Gönenli
13/10/2015 08:56
YORUMLAR




DİĞER HABERLER