Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Çığır Açan Buluşlar Nat Geo ekranlarında devam ediyor

National Geographic Channel’ın, devrim niteliğindeki belgesel serisi Çığır Açan Buluşlar kaldığı yerden devam ediyor. Dünyamızı değiştirecek 6 keşfin, 6 Hollywood yönetmeninin gözünden ekranlara geldiği belgeselin ilk bölümü Salgın Hastalıklar’dan sonra, 2. bölümü Bir İnsandan Fazlası, 11 Kasım Çarşamba 22.00’de National Geographic Channel ekranlarına geliyor.

 

Bir İnsandan Fazlası bölümünde Sihirbaz ve Külkedisi Adam filmlerinde rol alan Altın Küre ödüllü, Oscar adayı Paul Giamatti yönetmen koltuğunda oturuyor.

Bir İnsandan Fazlası ile teknoloji ve biyolojinin bir araya gelmesinin, insanlığın nasıl daha iyi, güçlü, hızlı ve zeki olmasını sağladığı her yönüyle tartışılıyor. Gelişmiş ve zenginleştirilmiş yöntemler kullanarak insanlardan, sayborglara yapılan geçişler, genetik kodların nasıl değiştirilebileceği ve yaratılışın anahtarı bu bölümle izleyicilerle buluşuyor. Beyin-makine arayüz uzmanı Dr. Miguel Nicolelis insan yapımı ve doğal olan dünyayı birleştirerek neler yapabileceği konusunda meraklılara ilham veriyor. Dr. Nicolelis’in, omurilik yaralanmaları geçiren kişilerin, robot teknolojileri ile hayata dönmelerini sağlayacağı “Bir İnsandan Fazlası”, National Geographic Channel ekranlarına geliyor.

 

6 bölümlük Çığır Açan Buluşlar belgesel serisinin 2. bölümü Bir İnsandan Fazlası, 11 Kasım Çarşamba, 22.00’de National Geographic Channel’da.

1 2 3 4 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER