Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Cem Özer

 

Twitter camiası ve ekrana sabit şekilde bakan sevgili kendisini Star TV’deki Reaksiyon’a vurmuşken, bunca aksiyonlu dizilerden fazla hoşlanmayan birisi olarak büyük zapping düştü bu akşam payıma. Sonuç olarak kendimi Cem Özer’in +1 TV’de yeni başlayan Cem Özer+1 isimli canlı yayın programında buldum. Mustafa Aslaner ile birlikte sunuyorlar programı. Bol sezonlar dilerim kendisine.

Programın açılışında eski programlarından, Laf Lafı Açıyor bölümlerinden görüntüler vardı. Tekrar gördük ki, meşhur diye aklımıza gelebilecek, ayılıp bayıldığımız kim varsa doğal olarak hepsi Cem Özer’in programlarındaydı bir zamanlar. Kendisi talk show yapmaya başladığında on yaşlarını sürdüren bir insan olarak, daha anlamını bile bilmediğim bir kelimeyi ülkeye getiren, zekâsından sual olunmaz bir adamın kariyeri üzerine oturup densiz kelamlar edecek elbette değilim. Fakat kendisi ile ilgili uzun süredir derin bir üzüntü içerisindeyim açıkçası. Eski programlarından kesitleri izledikten sonra “Tabii artık MFÖ gibi konuklar beklemiyorsunuz, değil mi?” diye sordu mesela çünkü önce, sonra da “O kıratta insanlar artık programlara çıkmıyor. Ben de mümkün olduğunca kaçınıyorum çıkmaktan,” dedi arkasından da. Kıratını kendi belirlemeye başlamış bir insan gördüm mü dayanamam çok kahırlanırım. Hele kariyerinin yarısından çoğu boyunca televizyon programı sunmuş bir insanın, televizyona çıkmayı kırat meselesi yaptığını böyle görünce, onun yerine utanırım bir de oturup.

Kendisi programına “sadece kadınları ve çocukları maça alıp seyircisiz maç oynatmak ne çirkin bir ayrımcılık” ve “mini etekli bir kadın bakıldığında niye kızıyor” gibi aşırı yaratıcı tespitlerle programını sürdürürken, televizyon programlarını ve onlara çıkan ünlüleri düşündüm Cem Bey’e çaktırmadan. Duyarsa içlenir belki.

 

 

ETİKETLER : ekranella , Cem Özer , talk show
YORUMLAR




DİĞER HABERLER