Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Cansel Elçin’in yazıp yönettiği 'Melekleri Taşıyan Adam' filminin afişi hazırlandı.

Cansel Elçin’in yazıp yönettiği ikinci sinema filmi Melekleri Taşıyan Adam filminin afişi hazırlandı. Çocuk yaşta evlenen Hasan’ın hasta babasına bakmak için köyden İstanbul’a gelmesiyle değişen hayatının anlatıldığı filmin afişi de oldukça dikkat çekiyor.

 

Ünlü oyuncu Cansel Elçin’in senaryosunu yazdığı ve yönettiği ikinci sinema filmi olan Melekleri Taşıyan Adam’ın büyük ilgi gören fragmanının ardından afişi de hazırlandı. Cansel Elçin, filmin afişi için Fransız yönetmen François Truffaut’ın Kadınları Seven Adam filmindeki “Kadınların bacakları pusula gibidirler, denge ve uyumu sağlarlar.” repliğinden esinlendiğini ve film boyunca o filme göndermeler yaptığını belirtti.

 

Filmi 2016’da vizyona sokmayı planlayan Cansel Elçin, filmi izleyenlerden aldığı yorumlardan oldukça mutlu. Çocuk yaşta evliliğe bambaşka bir bakış açısıyla yaklaşan film için Elçin, “Filmin bir derdi var, ve bunun insanlara geçtiğini görmek beni çok mutlu ediyor.” diyor.

 

Yapımcılığını Kiproko Film’in üstlendiği, Cansel Elçin’in senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini yaptığı Melekleri Taşıyan Adam filminin oyuncuları arasında Serkan Batçı, Ali Erkazan, Tereza Bonaventurova, Kadir Özdal ve Kadir Özübek yer alıyor.

 

 

 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER