Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Büyük Oyun ve Özel Birlik Cumartesi ekranlarda!

 

 

MACERA DOLU BİR YOLCULUK!

 

Yönetmenliğini Jalmari Helander'in üstlendiği oyuncu kadrosunda Samuel L. Jackson, Onnı Tommila ve Ray Stevenson gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Büyük Oyun" Cumartesi akşamı saat 20.00'de Show TV Sinema Kulübü'nde!

 

"Büyük Oyun" filminin konusu ise şöyle; Amerikan Başkanı'nın uçağı Air Force One, teröristler tarafından vurulur ve başkan William Moore (Samuel L. Jackson) uçaktan bir kapsülün içinde sağ olarak kurtulur. Bulunduğu yer ıssız bir ormanın ortasıdır ve yakınlarda onu kurtarabilecek kimse yoktur. Ancak 13 yaşındaki Oskari (Onni Tommila) o bölgede avlanmaktadır. Teröristler halen başkanın peşindedir ve başkanın hayatta kalabilmesi için yeni ortağıyla maceralı bir yolculuk yaşaması gerekmektedir.

 

"ÖZEL BİRLİK" TV'DE İLK KEZ SHOW TV SİNEMA KULÜBÜ'NDE!

 

Yönetmenliğini Stephane Rybojad'ın üstlendiği oyuncu kadrosunda Diane Kruger, Djimon Hounsou ve Benoit Magimel gibi usta oyuncuların yer aldığı 2011 yapımı "Özel Birlik" Cumartesi akşamı saat 21.45'te TV'de ilk kez Show TV Sinema Kulübü'nde!

 

"Özel Birlik" filminin konusu ise şöyle; Fransız gazeteci Elsa, Afganistan’da Taliban tarafından kaçırılır. Fransız hükümeti tarafından özel bir birlik Elsa’yı kurtarmak için görevlendirilir.

1 2 3 4 5 6 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER