Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Büyük aşk uçurumun kenarında!

Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek ve Öykü Karayel'in rol aldığı Kara Para Aşk'ta bu hafta Elif, İpek'in oğlu Yağız'ın babasının Ömer olduğuna emin oluyor. Ekranların mükemmel çifti ilan edilen Elif ve Ömer dizinin yeni bölümünde aşklarıyla sınanacaklar.

Dizide; Elif, Yağız'ın babasının Ömer olduğuna inanmak için kendi elleriyle yaptırdığı DNA testinin sonuçlarını alacak. Büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak olan Elif, hayatını istemeden de olsa Ömersiz devam ettirmenin yollarını arayacak. Halası Nedret ve Levent'in kurduğu oyundan habersiz olan Elif'in artık tek amacı babasının ölümüne sebep olan Tayyar'ı tek başına yakalatmak olacak.

Elif'ten ayrıldıktan sonra yaşama sevincini kaybeden Ömer; İpek'in anlattıklarıyla şoke olacak. Yeni bölümde İpek, sessizliğini bozarak Ömer'e ondan neden ayrılmak zorunda kaldığını anlatacak.

Sürprizleriyle izleyenleri yine ters köşeye yatıracak bölüme; Nedret Hala'nın varlığıyla güçlenen Levent'in, Elif'e aşkını ilan etmesi damga vuracak.

Elif, Levent'e nasıl bir cevap verecek?, Ömer eski nişanlısı İpek'in anlattıklarıyla geçmişe dönecek mi? gibi büyük bir merakla beklenen sorular yeni bölümde yanıt bulacak.

Kara Para Aşk heyecan dolu yeni bölümüyle 22 Nisan Çarşamba günü saat 20.00'da ATV'de...

1 2 3 4 5 6 7 8 >
ETİKETLER : kara para aşk , haber , ekranella
YORUMLAR




DİĞER HABERLER