Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Bülent Ersoy: “Kendim kazanıyorum, kendim yiyorum”

Bülent Ersoy’u gündüz kuşağında görmek kolay değil. Programa katılmasında çok sevdiği arkadaşı Oya Aydoğan’ın payı büyük.

Sunuculuğunu Lerzan Mutlu, Bircan İpek, Sinan Özedincik ve Oya Aydoğan’ın yaptığı Beyaz TV’de yayınlanan magazin programı Söylemezsem Olmaz’ın cuma günkü konuğu Bülent Ersoy’du.

Bülent Ersoy, Oya Aydoğan’ın kankası biliyorsunuz. Oya Aydoğan uzun zamandır Beyaz TV’de bu programın kadrosunda yer almasına karşın bir türlü Bülent Ersoy’u kendi programında ağırlayamamıştı. Demek kısmet bugüneymiş.

Sunucular neredeyse haftalar önceden Bülent Ersoy’un geleceğini duyurmaya başladılar. Stüdyoda yerler gül yapraklarıyla döşenmişti. Normalde bir masanın etrafında oturan sunucular bu sefer bir sehpanın etrafına oturmuşlardı. Lerzan Mutlu ve Bircan İpek’in hayranlık ve heyecanı açıkça görülebiliyordu. Elbette bunun bir kısmı rol ama, kendimi yerlerine koyuyorum da sanırım ben de Bülent Ersoy’u ağırlasam çok heyecanlanırdım.

Bülent Ersoy’u birkaç yıl önce, çok yakın bir arkadaşımla birlikte 12 Eylül gecesi Küçükçiftlik Park’ta dinlemeye gittim. Önce Oya Aydoğan sahneye çıkmış, ortamı şarkılarıyla neşelendirmişti. Bülent Ersoy’un son derece etkileyici bir performansı olduğunu, orada bulunan kimsenin ondan gözünü bir an bile ayırmadığını söyleyebilirim.  Bu kadar nefret dolu, hiçbir tercihe saygısı olmayan bir ülkede, tüm itelenmeleri, aşağılanmaları ve yasakları göze alarak yolunu seçen, kalbinin sesini dinleyen bu kadına nasıl hayran olunmaz? Eminim, Bülent Ersoy o manidar günde sahne almayı özellikle istemiştir.

1 2 3 4
Defne Akman
23/10/2015 20:34
YORUMLAR




DİĞER HABERLER