Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Bir küçük alyans meselesi…

Daha önce 49. bölüm yorumumda da yazmıştım. Bugünlerde, sıkı bir Kiralık Aşk izleyicisinin kafasındaki en önemli soru "düğün kimin düğünü" sorusu. Kendi fikrimi de "başından beri Defne ve Ömer'in düğünü olduğunu düşünüyorum, ama çifte düğün de olabilir" diye paylaşmıştım.

Sonra 50. bölüm fragmanı yayınlandı. Beyinler daha da yandı. Şimdi kafalardaki en büyük soru şu: İsteme töreni gerçekleşmiş. Defne ve Ömer alyansları takmış, fakat o da ne? Dört - beş bölümdür bölüm başlarında bize gösterilen düğün sahnelerinde Ömer alyans takmıyor. Allah'ım ne büyük acılar bunlar:( Bir de kol düğmeleri sorunumuz var. Hani aile yadigârı... Nesilden nesile, babadan oğula geçen... Üstelik 48. bölümde Necmi'nin Sinan'ı da oğlu ilan etmesiyle adaylarımız ikiye çıktı. Hadi bakalım ayıkla pirincin taşını. Ne alyans ne de kol düğmeleri, damat olma ihtimali olan beyefendilerde yok! Eminim hepimiz o düğün sahnelerinin Sinan ve Ömer görünen bölümlerini on yüz bin milyon kez ileri geri sarıp, hatta yavaşlatıp filan izledik:) Yok işte yok! 

Peki, Ömer alyans takmıştı. Yoksa alyansı attı mı? Düğün Sinan-Yasemin, Sinan-Sude,  yoksa yoksa Türkan-Hulusi düğünü mü? Allah'ım ne olacak şimdi? İki gündür bu sorular o kadar çok soruldu, yazıldı, çizildi ki ben de fikrimi paylaşmak istedim. 

İşte bu yazı ondan yazıldı çok sevgili, pek tatlı okuyucularım ^.^

Ben Meriç Acemi'ye ters köşelerin kraliçesi diyorum biliyorsunuz. Kendisi de geçenlerde verdiği seminerde "izleyiciyle biz karşılıklı bir oyun oynuyoruz" demiş yanılmıyorsam (yanılıyorsam affola).  Ben zaten hep karşılıklı keyifli bir oyun oynadığımızı düşündüm. O yüzden Kiralık Aşk çok özel.

Şimdi o düğün sahnelerinin en büyük özelliği, içinde barındırdığı gizem. Bizim kafamızı karıştırmak ve meraklandırmak üzere kurgulanmış, sürekli “acaba mı” dediğimiz sahneler bunlar.  Üstelik bu, bilerek ve isteyerek yapılıyor. Meriç Acemi bizi bir oyuna davet etti; biz de davete icabet ettik ve şahane bir şekilde oynuyoruz:) Biz o sahnelerde Ömer'in parmağında alyans görsek oyunun zevki kalır mı? Kalmaz! O güzelim gizem kaybolur mu? Kaybolur! Gizem kaybolursa ne olur? Heyecan olmaz! Heyecan olmadan da keyif olmaz! Tekerleme gibi oldu :)

O zaman rahat bırakın kendinizi. Şöyle yaslanın arkanıza güzelce... Her izlediğiniz bölümün keyfini çıkarın. Zaten kaldı şurada üç bölüm. Ne olacağını hep beraber izleyip göreceğiz. 

Ben Meriç Acemi'yi azıcık, birazcık çözmeyi becerebildiysem eğer; Ömer'in parmağında neden alyans olmadığını mutlaka öğreniriz. Hatta cevap hiç de beklediğimiz gibi olmayabilir. Yani aman ayrıldılar da, ay Ömer yüzüğü attı filan değil… Meriç Acemi o müthiş zekâsıyla taşları yerine oturtacak ve konuyu bir yere bağlayacaktır.  Çünkü Kiralık Aşk'ta hiçbir soru cevapsız kalmaz! 

Sezonun son bölümünde, bölümün de sonlarına doğru cevabı öğreniriz diye düşünüyorum. Şöyle gerim gerim gerildiğimiz anlardan birinde cevap şak diye önümüze düşüverir.

Bu arada ısrarlıyım! O düğün Defne ve Ömer'in düğünü! Yasemin ve Sinan'ı da yanlarına aldılarsa ve çifte düğün yapıyorlarsa şaşırmam. Hatta bayılırım:)

O zaman ne yapıyoruz? E oynayalım madem ^.^


Sevgiyle kalın...

YORUMLAR




DİĞER HABERLER